Ahojte, zajtra mám svadbu a dostala som menštruáciu. Máte overený tip, ako ju aspoň zmierniť.? 🙂
Však keď si vedela že ti vychádzajú kramy na svadbu, mala si požiadať gyn., aby ti predpísal lieky na posun
už asi nič...
Neviem Ti poradiť ako to zmierniť, ale bola som v rovnakej situácii. Popri všetkom čo sa v ten deň dialo som pomaly zabudla že ju mám 😅
Dalo sa to zvládnuť 🙂
Veľa citrónovej šťavy ti ju môže aspoň zmierniť
Citrónová šťava alebo teda vyššia dávka vitamínu c. Je mozne, že aj stresy zo svadby spôsobia, že bude slabšia. Hlavne sa dobre zabav a uži si deň. Gratulujem
no myslim, ze takto den pred asi nic... askorutin sa zvykne davat... ale teda, ved da sa aj tak 🙂)
Kúp si ascorutin tablety a daj si kľudne dve naraz je to len veľmi vysoká dávka vit c a berie sa na zmiernenie krvácanie počas silnej ms to pomôže zaručene mám vlastnú skúsenosť . Innak ten citrón môžeš tiež dať budeš mať väčšiu istotu. Ideál by bolo už dnes večer si dať dve ráno zas na obed zas dve
No teraz uz nic, mala si si fakt poziadat o tie tabletky na oddialenie. Byt tebou, bezim pre menstruacne gatky, ak su tmave tak na ne natiahni telove, no a samozrejme tampon a poistna vlozka.
Uzi si svadbu tak ci tak a pri sadani si dvihaj suknu pre istotu 🙂
@pribinak mám pcos a menštruáciu mám rozhádzanu.
@som_ponorka ďakujem
@tess123 ďakujem 🙂
Tiež by som si bežala kúpiť menštruačné nohavičky. Uži si svoj deň ♥️
Citrusove plody mi pomáhajú ju zmiernit
Za mňa ascorutín a C vo vedčìch dávkach plus citrónová voda ale len je to slabšie myslím si že asi na to nebudete mať chuť nikdo
Ascorutin....2 tabletky 3xdenne
A nepi kávu, pretože to rozprúdi krv a budeš viac krvácať.
Tak uz len poprosiť družičku aby ti poriadne držala šaty keď pôjdeš na wcko. 🙂
Uz nic
To už je neskoro riešiť.