Mamičky, mali ste niektora počas korony menštruáciu? Bola normálna alebo iná? Mám pocit že je enormne silná 🙁 a pri zakašlani ani nevravím 🙁
Mala som ju dlhuu (8dni). Po 4och dňoch skončila, na šiesty začala znova a silna. Podbruško ma bolelo ešte týždeň, hlavne pri zakašlaní :(
@adriana1980 a prosim ta a potom ti to prešlo v tom podbrusku? Rozmyslam ci sa preventívne objednat ku gynekologovi ked uz budem po korone alebo netreba
sestra mala problém, že oveľa väčšie bolesti a migréna jak svet, čo teda nemáva, ono má to vplyv na mnohé veci to je darmo :/
@klip0 už to prešlo. Ale teda, nebolo mi všetko jedno. Som sa aj bal, či nemam nejaký zapal alebo co
Myslela som si,že budem potrebovať transfúziu.Silná a 10 dní a bolesti katastrofálne nič ani nezaberalo.
ja som mala az ked soms a doliecovala a mala som ako vzdy.
no napr, aj trpim PMS a kazde zakladne ochorenie co mam, sa vted yzhorsuje., viac ma bolia klby, viactrpia zily, som unavena, viac ma boli hlava a pod. covid zatazuje organizmus a ms tiez, takze je tu moznost, ze ms bude ina.
Trvala mi dlhšie ako zvyčajne, aj krvácanie bolo intenzívnejšie. A strašne mi to rozhádzalo cyklus.
Mne pri prvých príznakoch covidu z hodiny na hodinu menštruácia skončila. Keď prišla o mesiac, trvala veľmi dlho, prvých 5 dní špinenie, ďalších 5 dní silné krvácanie. Som zvedavá, čo bude o mesiac. To som sa tešila, aký mám pekný a pravidelný cyklus konečne 😕
Ja, priznaky stale mam menstruaciu uz nie. Mala som bolestivejsiu a krv bola velmi pozrazana. A ked som kaslala veľmi ma pichalo vo vajecnikoch, az ako nožom (to este uplne nevymyzlo)