Menštruácia počas Covid-19

nikushq44
14. feb 2021

Mamičky, mali ste niektora počas korony menštruáciu? Bola normálna alebo iná? Mám pocit že je enormne silná 🙁 a pri zakašlani ani nevravím 🙁

klip0
14. feb 2021

Ja, priznaky stale mam menstruaciu uz nie. Mala som bolestivejsiu a krv bola velmi pozrazana. A ked som kaslala veľmi ma pichalo vo vajecnikoch, az ako nožom (to este uplne nevymyzlo)

adriana1980
14. feb 2021

Mala som ju dlhuu (8dni). Po 4och dňoch skončila, na šiesty začala znova a silna. Podbruško ma bolelo ešte týždeň, hlavne pri zakašlaní :(

klip0
14. feb 2021

@adriana1980 a prosim ta a potom ti to prešlo v tom podbrusku? Rozmyslam ci sa preventívne objednat ku gynekologovi ked uz budem po korone alebo netreba

monane
14. feb 2021

sestra mala problém, že oveľa väčšie bolesti a migréna jak svet, čo teda nemáva, ono má to vplyv na mnohé veci to je darmo :/

adriana1980
14. feb 2021

@klip0 už to prešlo. Ale teda, nebolo mi všetko jedno. Som sa aj bal, či nemam nejaký zapal alebo co

gaaaa
14. feb 2021

Myslela som si,že budem potrebovať transfúziu.Silná a 10 dní a bolesti katastrofálne nič ani nezaberalo.

majamat
14. feb 2021

ja som mala az ked soms a doliecovala a mala som ako vzdy.

no napr, aj trpim PMS a kazde zakladne ochorenie co mam, sa vted yzhorsuje., viac ma bolia klby, viactrpia zily, som unavena, viac ma boli hlava a pod. covid zatazuje organizmus a ms tiez, takze je tu moznost, ze ms bude ina.

bebemonika
14. feb 2021

Trvala mi dlhšie ako zvyčajne, aj krvácanie bolo intenzívnejšie. A strašne mi to rozhádzalo cyklus.

miriam11
14. feb 2021

@nikushq44 aké lieky užívaš na zníženie teploty? Ak typu paralen, tak to máš z nich....

nikushq44
autor
15. feb 2021

@miriam11 klop klop teplotu nemam cize neberiem tabletky

marienka1989
15. feb 2021

Mne pri prvých príznakoch covidu z hodiny na hodinu menštruácia skončila. Keď prišla o mesiac, trvala veľmi dlho, prvých 5 dní špinenie, ďalších 5 dní silné krvácanie. Som zvedavá, čo bude o mesiac. To som sa tešila, aký mám pekný a pravidelný cyklus konečne 😕