Ahojte! 🙂
Baby tie, ktoré ste užívali istú dobu HAK, po vysadení vám menštruácia haprovala alebo prišla bez problémov? Tabletky som brala rok a tri mesiace a keď som sa rozhodla ich viac nebrať, tak menštruácia prvý mesiac prišla na čas, ale už je apríl a ostatné mesiace sa to kolíše nehovoriac o tom, že je veľmi slabá, strieda sa so špinením a navyše aj príliš dlhá 😒 Plánujem navštíviť gynekologičku, len musím počkať kým opäť príde. Trochu ma to trápi, lebo nechcem, aby mi to narobilo problémy do budúcnosti a dúfam, že sa cyklus ustáli
@ukulela problémy som najprv nemala, potom mala, ale som to napravila a potom som rapídne schudla a zase začala menštruácia vynechávať. Z toho dôvodu som začala brať aj tabletky a nakoniec mi to vyhovovalo aj kvôli vzťahu. Teraz som pribrala, s váhou problém nie je, ale po vysadení zase čakám čo z toho bude...asi sa telo musí spamätať z tých hormonov si myslím 🙂
@sari24 ja som HAK brala cca. 7 rokov bez prestávky... vtedy som mala MS presne na čas, bez bolesti a trvala v priemere 6 dní... po vysadení som MS mala každý mesiac (+- pár dní hore-dole), ALE! - neskutočne ma bolelo bruško (aj steny by som škrábala, keby som mohla), trvalo to síce kratšie (asi 3 dni), ale tá bolesť trvala až dovtedy, dokým som neotehotnela (čo bolo cca. 3 roky po vysadení) - a teraz dúfam a modlím sa, že po pôrode to bude lepšie, lebo neviem si predstaviť, keby som pri bábätku mala také neskutočné bolesti (ledva som sa na nohách vedela udržať, no hrozná bolesť)...
@sari24 ahoj, ja som brala HAK cca 5 rokov a po vysadeni marcha prisla vzdy nacas- ja som ale aj predtym mala pravidelnu a nemala som problemy s cyklom. Ale to ze bola slaba bolo rovnake ako u teba a naopak a ko u teba zase kratka tak 3 dni a postupne sa zosilnovala, ale nemam ani teraz silnu ms a ani bolesti sa nejako vyrazne nezmelili. A pred HAK si mala ako ckylus?
Ja som Hak brala skoro 12rokov. Predtym som mala nepravidelny cyklus.
Vysadila som v juli, 3mes ziadna ms, potom kazdy druhy mesiac.od marca beriem Duphaston kedze sa mi nechce cakat a dufat ze sa to samo upravi....
ahojte, ja som dostala ms po HAK o tyzden neskor a trvala len jeden den...druhy den trochu a uz nic... mali ste nieco taketo? 😠
podla mna zalezi od toho aky si mala cyklus predtym ako si zacala s antikoncepciou. Skus ist aj na vysetrenie stitnej zlazy. Ta tiez moze sposobit nepravidelny cyklus.
no mne po HAK to kolisalo plus - minus 1 den.ale tak dom to mala aj pred tabletkami. pocas HAK bez bolesti, po vysadeni sa vratili aj bolesti a ms postupne silnela, ako byvala pred :( to mi dost vadilo - ale co uz. takze ak si nemala proble pred tabletkami, po casesa ti to (podla mna) opat ustali. a dlzka - pocas HAKniekedy len 3-4 dni, po vysadeni 5 aj 7 .... takze nie si v tom sama 🙂