Ahojte, riešim takú záhadu. 27. septembra som dostala prvú MS po sekcii, počas ktorej mi bola vykonaná sterilizácia. MS prebehla normálne, bolestivejšie, aj silnejšia bola, ale na to som pri prvej MS po pôrode zvyknutá, vždy som ju takú mala, druhá už bola slabšia. V októbri po cca 23 dňoch som začala mať PMS - bolesti v podbrušku, krížoch, šibnuté chute, nervozita, alergia na všetko a všetkých a podobne, klasika...prešli už ďalšie dva týždne a MS nikde, PMS už tiež ustúpilo. Nikdy som také niečo nezažila, akonáhle sa mi MS po pôrodoch vrátila, už aj zostala, relatívne pravidelná. Mohla mi sterilka rozladiť cyklus? Kto má skúsenosť? Čo môžem v budúcnosti očakávať? Vďaka
@maria39 no, MS práveže prišla presne v čase, keď mi už začalo pomaly odchádzať mliečko...práve v týchto dňoch som s kojením definitívne sekla, lebo zdroj proste vyschol...ja sa len divím, lebo toto som teda ešte nezažila, že PMS prišiel, ale MS už nie...tak preto sa radšej pýtam, neviem, či mám rovno letieť za lekárom, alebo počkať a cyklus sa sám upraví časom
radsej chod za lekarom
Meska ti menstruacia 2 tyzdne? Neskusala si tehotensky test? Ani sterilizacia nie je 100% a moze zlyhat.. nedavno tu pisala jedna mamicka ze je 5 mesiacov po sterilizacii a je opat tehotna.
@kamajka neskúšala, nemali sme s mužom styk už asi dva mesiace, večer padáme na huby od únavy...pomedzi to som už aj mala tú prvú MS a sex ani potom žiadny...prosím ťa, kde to tá mamička písala? nemáš link? ďakujem
mozno mohol ti ten cyklus narusit ved staci zajst za svojim doktorom a ti ho upravi a do nekojis male ?pokial by si kojila tak menzes vobec nemusi prist