Ahojte. 28.mája som mala samovolny potrat. Krvacala som 12dni do 7.juna. teraz som začala mať menšie bolesti ako pri menštruácii a zase vidím kvapky krvi . Je možné že teraz sa rozbieha ms po potrate? Lebo vždycky som mávala dlhší cyklus (32-35dni) .. nemáte skúsenosti? Alebo prosím vy čo ste prekonali samovoľny potrat kedy ste dostali ms? Ďakujem za odpoveďe.
Krvacala som asi 7,8 dní a to prvé dni fakt ze veľa ( potom v podstate ako silna ms a dlhšia) a ďalšiu ms som dostala až za 35dni po spontannom potrate
Ďalší potrat s kyretazou MA tam som krvacala veľmi slabo asi 4 dní a ms prišla za 33 dní
Ja som po potrate veľmi dlho spinila, bolo to cez 2 mesiace,,, tiež to bolo raz silnejšie, potom úplne slabucke,,,, lekár mi na to nič nedal, podľa sona som bola v poriadku, tak sme čakali aby to prešlo samé,,, pila som iba alchemilku
Ja som krvácala týždeň, a dalsie dva týždne som špinila. MS prišla na 40ty den ale až po vyvolavacke lebo som mala cystu a tá mi brzdila MS. Takže ja som iný prípad ako ty ale možno to už máš MS. Mne už teraz prišla druhá pekne na čas ako chodila.
Ja som krvácala 6 dní a potom som ďalšiu ms dostala o 36 dní.
Ja som dost dlho krvacala a myslim ze prvu ms som mala po 6 tyzdnoch od potratu