Menštruácia po potrate

14. jún 2021

Ahojte. 28.mája som mala samovolny potrat. Krvacala som 12dni do 7.juna. teraz som začala mať menšie bolesti ako pri menštruácii a zase vidím kvapky krvi . Je možné že teraz sa rozbieha ms po potrate? Lebo vždycky som mávala dlhší cyklus (32-35dni) .. nemáte skúsenosti? Alebo prosím vy čo ste prekonali samovoľny potrat kedy ste dostali ms? Ďakujem za odpoveďe.

pininka1
14. jún 2021

Ja som dost dlho krvacala a myslim ze prvu ms som mala po 6 tyzdnoch od potratu

jaja8_9
14. jún 2021

Krvacala som asi 7,8 dní a to prvé dni fakt ze veľa ( potom v podstate ako silna ms a dlhšia) a ďalšiu ms som dostala až za 35dni po spontannom potrate
Ďalší potrat s kyretazou MA tam som krvacala veľmi slabo asi 4 dní a ms prišla za 33 dní

dashenka426
14. jún 2021

Ja som po potrate veľmi dlho spinila, bolo to cez 2 mesiace,,, tiež to bolo raz silnejšie, potom úplne slabucke,,,, lekár mi na to nič nedal, podľa sona som bola v poriadku, tak sme čakali aby to prešlo samé,,, pila som iba alchemilku

vandica
14. jún 2021

Ja som krvácala týždeň, a dalsie dva týždne som špinila. MS prišla na 40ty den ale až po vyvolavacke lebo som mala cystu a tá mi brzdila MS. Takže ja som iný prípad ako ty ale možno to už máš MS. Mne už teraz prišla druhá pekne na čas ako chodila.

dada337
15. jún 2021

Ja som krvácala 6 dní a potom som ďalšiu ms dostala o 36 dní.