Menštruácia po pôrode

25. sep 2024

Ahojte, syncek bude mat 5mesiacov, zatial som nedostala menstruaciu. Pred tehotenstvom ma trapili krce, pripominajuce kontrakcie(mozno preto som tu bolest na sale zvladala lahsie) krvacala som aj 8-9dni, vzdy som si musela davat tabletky od bolesti.
Zmenila sa vam menstruacia po porode? Je silnejsia, slabsia? Neviem co ocakavat. Kedy ste ju dostali, ak ste plne dojcili? Maleho by som chcela dojcit aspon do roka🙂dakujem za rady.

diewcatqoo
25. sep 2024

Ahoj, ja som mala pred prvym porodom strasne bolestivu a silnu menstruaciu, az som obcas vynechavala skolu alebo pracu, lebo som tam nebola schopna dojst. Po porode super, menstruacia sa skratila, je slabsia, kratsia a malokedy bolestiva. Konecne som zacala chapat zeny, ktore tvrdili, ze aj s menstruaciou dokazu normalne fungovat. Len teda obcas ma namiesto brucha bolela hlava (migrena) a mala som slabe ovulacne bolesti (predtym som ovulaciu nikdy necitila).
Aktualne som takmer 3 mesiace po druhom porode a dufam, ze sa nic nezmeni a menstruacia zostane taka, ako po prvom porode. Uz mam jednu za sebou (po oboch porodoch som dostala takmer hned po skonceni sestonedelia pri plnom dojceni) a dalo sa to zniest.

tamvtme
25. sep 2024

Ahoj, ja som plne dojcila a menstrucia prisla az po roku a pol od porodu....zmena je taka, ze pocas menstruacie uz nemam take bolesti ako kedysi, casto si ani tabletku nemusim vziat, ale naopak dost citim ovulaciu, som vtedy nafuknuta a doslova ma picha na jednej strane, co predtym som ani netusila, kedy ovulujem.....