Menštruácia po pôrode

24. nov 2023

Ahojte, som 5 a pol mesiaca po pôrode, dcéra je plne kojená, zatiaľ nepapá ani prikrmy. V noci zo včera na dnes som začala špiniť krv, reku však prvá menštruácia, ale vložku som ráno mala čistú, len toaletný je vždy červený, keď sa utriem. Môže to byť teda menštruácia, taká slabunka? Dr som sa snažila dovolať celý deň, ale asi mala dovolenku, lebo sa nepodarilo a ja som z toho na nervy. Trošku ma pobolieva podbruško (skôr pravá strana) a to je všetko.

cookie29
24. nov 2023

Moze byt ovulacne krvacanie... cokolvek, ale pocas dojcenia moze menstruacia chodit vselijako...

ivangeline
24. nov 2023

Moze byt medzikrvacanie...snaha o ms...ale este to nie je ms.. Do par mesiacov moze nabehnut.

autor
24. nov 2023

@ivangeline toto mi aj napadlo, že možno by aj chcelo byť, ale keďže často kojim = mám veľa prolaktinu, tak to možno nejde. Lebo pred 2m cca som mala preventivku a dr mi vravela, že sliznicu mám veľmi nízko, takže najbližší mesiac to na ms nevyzerá 🤔 len som sa toho najprv zľakla, že takto zvláštne prakticky len špiním a nič viac

pondelok01
24. nov 2023

Ja som to tak mala, myslela som, ze sa to rozbehne a nic, par dni slabucke spinenie. Potom taku prvu normalnu som dostala 2 mesiace po tom.