Menštruácia po pôrode

23. okt 2023

Ženy, ktoré ste sa trápili pred pôrodom so silnou a bolestivou menštruáciou, ako to máte po pôrode? Rovnaké? Horšie? Lepšie?

masandra
23. okt 2023

Rovnaké, nič sa nezmenilo, iba to, že z 3-4 dní sa to ešte natiahlo na 5-6 😩 Celkom som uverila tomu, čo sa hovorí, že po pôrode to všetko zázračne zmizne a všetko bude oveľa lepšie. Nie je to tak v mojom prípade ani v prípade mojej mamy napríklad, ale občas sa to ženám stane asi 🙂.

vkatush
23. okt 2023

Ja som jeden z tých šťastných prípadov 😂 ďakujem Bohu za pôrod.
Predtým krámy boli horúčky, vracanie, točenie hlavy, bolesti, silný flow, všetko zlé proste, čo ťa napadne. Zväčša som musela prvý a niekedy druhý deň brať voľno v práci, lebo by som sa ani nepostavila a nedokázala pracovať. A prvé dni ma len manžel obskakoval s jedlom, liekmi, termoforom,...

Po pôrode ? Klop klop. Ani netuším, že mám 😂 stále mám týždeň, silnejšie krvácanie, ale ak by som nešla na wecko, ani neviem, že mám.

masandra
23. okt 2023

@vkatush v tichosti závidím 🙄😅

vkatush
23. okt 2023

@masandra možno to chce ešte jedno dieťa a zmena príde 😂
Ale mám aj kolegyne, ktoré mali dokonalé, krátke a bezbolestné. Po pôrode čistý (krvavý) horor. A iným sa nezmenilo nič. Asi je to vážne o náhode a šťastí 🤷

ailiba
23. okt 2023

Po porode som isty cas sice mala silnejsie krvacanie, ale od porodu uz kazda menstruacia bez bolesti bruška. Predtym som to bez tabletky počas prvych dni nedala.

thoughtfulweirdo
23. okt 2023

Po druhom pôrode bolesti prakticky neexistujú, ale intenzita a dĺžka trvania zostala žiaľ nezmenená.

masandra
24. okt 2023

@vkatush teším sa teda a budem dúfať, vďaka za radu 😅