Žienky prosím Vás, kedy ste po kyrete dostali prvú menštruáciu? Ja som včera špinila, ale len chvíľku, raz som mala na gaťkách také špinenie. Bola to ms? Alebo? Tehotná nebudem, lebo sa ešte nesnažíme. Ďakujem
@hodiny22 pokial nemáš bolesti tak nestresuj a počkaj ešte
V jednej diskusii tiež na tuto tému raz písala jedna baba že dostala až po 40dňoch ...
Vraví sa že od 6 do 8týždov od zákroku ak sa nedostaví ms treba ist dr, teda mne tak bolo povedané
Ale určite by som to chvílkové špinenie nepovažovala za ms, to musí byť už normálna (možno o niečo slabšia alebo silnejšia) ako pred tým bývala
mne Dr. povedal ze je normalne az do 6 tyzdnov od kyretu dostat MS..cize od 4-6 tyzdnov je to v pohode
ono to urcite nieco trva kym sa to znova upravi..predsa bol to zasah do tela
ono je to tazko povedat, kazde telo sa s kyretom vyrovnava inak. ja som dostala asi az po 5 tyzdnoch ms. tiez som mala strachy co sa deje, len to cistenie hned po nom nie je ms
@hodiny22 6 tyzdnov a bola to normalna ms.
Ja som dostala presne na 28deň pred tým som mávala tak 28 max 30dňove cykly.
Ja som mala ms slabšiu ako som mávala ale trvala normálne ako mala iba som nekrvácala 3 dni ale iba 1 ostatné dni som špinila..
Niektoré ženy píšu že prvá ms po kyrete je veeeelmi silná.. takže nemyslím si že 1ďnové špinenie sa môže považovať za ms
Koľko dni od zákroku si?