Menštruácia po kyretáži

jaja875
7. júl 2022

Ahojte ... V apríli som mala zamlknuty potrat v 5tt a následne mi robili kyretaz. Prvá menštruácia po nej bola silná a bolestivá ale táto druhá bola normálna ako pred kyretom len bez bolesti. Mám sa báť alebo je to vpohode? Zažili ste to niektorá? Ďakujem 🙂

basska_b
7. júl 2022

Ja mam za sebou 2 kyrety a 2 porody, jeden kyret rezidua post partum a druhy MA v 11tt... po kazdom bola MS akoby slabsia a po druhom kyrete este slabsia. Velmi pravidelny cyklus, ale krvi nebolo zdaleka tolko ako pred kyretmi.

ildiko36
7. júl 2022

@jaja875 v5 tt kyretaž? To bolo skore ci nie? To sa ti mohlo rozbehnuť krvacanie aj samo🙈aj biochemicke teh.sa ukoncí samo do 6tt bez kyretaz..

jaja875
autor
7. júl 2022

@ildiko36 Áno lebo som mala vysoko sliznicu či čo to už si presne nepamätám lebo som len revala a revala keďže to bolo vytúžené a sa nám zadarilo po 2,5 roku :(

ildiko36
7. júl 2022

@jaja875 je mi to luto, zacni brať kyselinu listovú forte, niekdy je potrebne aj 3mes pred planovanim tehotenstvom..
Urob si detox organizmu a ber nieco aj na posilnenie..napr indonal
Pi čajik alchemilku a miší chvost.

aniko23
8. júl 2022

@jaja875 Nehnevaj sa len sa informujem,aby som tomu lepšie rozumela,ja som mala za sebou 2x potrat ale vždy to bol vyše 6tt a druhý 7tt,dokonca vždy sme počkali ešte pre istotu týždeň či náhodou nezačne byť srdiečko.Ako môžu tak skoro skonštatovať potrat, keď je tam len vytvorený bielkový vačok,alebo tomu fakt nerozumiem, prepáč.... díky

jaja875
autor
9. júl 2022

@aniko23 mne doktorka nič nevidela na sone a tak ma poslala do nemocnici na hospitalizáciu či nejde náhodou o mimomaternicové keďze ona nič nevidela na sone a nevideli to ani v nemocnici a mne krásne stúpalo hcg a na 3 deň mi kleslo z 1500 na 400 voľačo nepamätám si presne a tak mi robili sono a povedali mi že ide o spontánny potrat lebo ja som už aj špinila a v ten deň mi robili aj kyret.

aniko23
10. júl 2022

@jaja875 ďakujem,už teraz som zas múdrejšia....už keď si začala špiniť,tak sa ti to samo spustilo,ja by som už kyretaz odmietla...ja som to mala opačne,mne stúpal hcg a vačok prázdny,tak za to sme čakali

jaja875
autor
10. júl 2022

@aniko23 nechceli má bez kyretu pustiť domov že oni si ma nezoberú na zodpovednosť tak ma museli čistiť lebo mne sa maternica už prispôsobovala tehotenstvu a mala som veľmi vysoko sliznicu