Baby kedy sa Vám dostavila menštruácia po kyretáži?? ja som 7 týždňov po kyretáži a ešte nič
Ja po 8 týždňoch
tak dúfam,že už čoskoro príde 🙂 :D :D .... aj ste sa potom snažili po prvej menštruácii o dieťatko či až neskor?
Na 13 den
Presne na 40deň prišla ms. Teraz čakám na druhú a ideme skúšať. Dr kázal čakať až 3ms ale ideme na to už po druhej. My máme veľký problém otehotnieť.
@bibiankaka Mne Dr povedal, že môžeme po prvej MS. Asi co lekár, to iný názor 🙂
@mima172 a v kolkom tt ti robili kyret ? ja tiez rozmyslam ze uz by sme na to skocili tento vikend, len moj dr znel dost vazne ked mi to vravel s tymi tromi mesiacmi , dokonca mi chcel predpisat antiku ... a to som nemala ziadne problemy, potratila som 8tt , zakrok prebehol v poriadku, minimalne krvacanie a vsetko fajn zahojene tak neviem co plaší
@bibiankaka Ahoj...kyret mi robili v 11tt a náš drobček bol vývojovo na 7-8tt a nebilo nam srdiečko ❤️😔
Ja mam dostať o pár dní MS a v kútiku duše verím, že nepríde, no veľmi tomu neverím. O bábätko, o ktoré sme prišli sme sa snažili rok.
Vieš, podľa mňa co sa týka názorov kedy po potrate sa môže začať so snažením o ďalšie tehotenstvo sú veľmi odlišné, presne na toto som sa pýtala môjho lekára a on mi povedal, že práve do troch mesiacov je najväčsia šanca otehotnieť a najmä, ze ženské telo je v tomto úžasné a neudrží tehotenstvo, ktoré nemá udržať 🙂
@mima172 viem o čom hovoríš ... my sme sa tiež snažili vyše roka a toto tehotenstvo bolo z nášho posledného pokusu IUI / muž má veľmi zlý spermiogram... na jednej strane si vravím že na toto sme čakali tak dlho a preto neverím že to víde hneď...na ďalšej presne toto tvrdenie že po potrate je žena najplodnejšia a na ďalšej sa bojím že ak nieje všetko ešte úplne v poriadku a ja by som zasa potratila tak si zasa budeme musieť urobiť ďalšiu 3 mesačnú prestávku...
Viem že baby tu písali že rôzne dlho, mne cca po 5 tyzdnoch