Ahojte, som týždeň po kyretáži, pijem alchemilkový čaj...ako dlho ste ho pili vy? Kedy a aká vám prišla prvá menštruácia po zákroku? Kedy ste sa začali opäť snažiť? Dr. nám kázal počkať až 3 cykly, to sa mi zdá dosť dlho. Mala som zamlčaný potrat v 11 tt. Ďakujem za odpovede.
Ja som absolvovala kyret po MA v 13 týždni,plod nerastol asi od 9 týždňa.
Menstruacia prišla presne o mesiac, bez problémov. Tiež doktorka odporúčala počkať 3 cykly, prečo sa ti to zdá tak strašne veľa? Ja som potom otehotnela presne 6 mesiacov po zákroku.
@trulinka Ahoj, ja som mala kyretaz v aprili a prvu menstruaciu som dostala presne po 5 tyzdnoch 🙂 momentalne mi konci druha menstruacia, po prvej sme sa nesnazili, lebo partner mal nejake problemy, ale tento mesiac uz ideme na to a tiez dufam, ze coskoro uvidim dve ciarky a dopadne to uspesne 💜
Nepila som...tiež MA v 11tt
Prvá ms prišla presne na 27 deň po zakroku ako vždy...snazit po 3 cykloch ...podarilo sa na 10 cyklus 😊
Ja som bola včera u hematologičky a ona ma prehovárala aby som sa neponáhľala a počkala aj pol roka kým sa začneme opäť pokúšať...tak uvidím, momentálne sa snažím všetko pustiť z hlavy, teším sa na leto, potrebujem si oddýchnuť a načerpať novú energiu. Držím všetkým snažilkám palce, snáď nám to už nabudúce vyjde 🙂.
Ahoj ja som ho pila presne od kyretu do prvej ms. kyret bol 14.04.2023 a prva ms prišla 14.04.2023 zajtra by mala prist druhá ms tak uvidime ci presne alebo čo sa ide 🙂 Cakali sme do prvej ms a po prvej sme sa začali snažit...na dve ciaročky to ale zajtra nevidím.. :( Ja 12TT... Držim palce