prosim tie co ste mali problem s menstruaciou po kovide, casom sa to same spravilo?
5 mesiacov po prekonani som zacala mat ovela kratsi cyklus, ktory raz prisiel dokonca hned po ovulacii, bola som u gynekologa, predpisal mi progesteron v druhej faze na jeho upravu a momentalne som to pre istotu nedostala vobec, uz tyzden cakam a nic. na sone pred mesiacom vravel, ze vsetko vyzera byt inak v poriadku. mam pred 40-kou a konecne mam partnera s ktorym by sme chceli rodinu, no mam hrozu ci mi ten kovid nesposobil predcasnu menopauzu. tehotna urcite nie som.
@tenerifka no len mne zial ani tie hormony nezaberaju..
boze, tak nic neber, naco? A neboj, covid virus urcite nic nesposobil, keby prestali predavat tie sproste testy, tak by sa aj ludska populacia ukludnila z toho sialenstva, co vyvolali, len aby sa vsetci nechali napichat
Mne po covide sa úplne rozhádzal cyklus a z pravidelných 28 dní sa stalo 23 dní - 25 dní. Na gynekológii mi po vyšetrení povedali, že všetko je OK, vraj to má veľa žien a upraví sa to do cca 6 mesiacov po covide. U mňa to bolo 8 mesiacov, kým sa to vrátilo do normálu. Mám 40 rokov.
aj menopauza to môže byť, u nás v rodine je to v tomto veku normálne
@lucila83 dakujem pekne, ukludnila si ma.
predcasnu menopauzu urcite nie, ale hocijaka virusova ci bakterialna infekcia dokaze rozhadzat cyklus. Ja som teraz mala nejaku virozu po 1 a pol roku (asi covid, len neskutocne silna nadcha a trochu skrabanie v hrdle), a dnes som zacala trochu spinit (16.deñ cyklu), ide ma porazit, lebo ak mi ta sviña pride skor, tak mi vyjde v novembri na dovolenke a budem zase musiet brat Norethisterone