Menštruácia po Covide-19

dada337
9. feb 2021

Ahojte,
Prekonali ste niektorá covid a máte po ňom meškajúcu menštruáciu alebo zmenil vám dĺžku cyklu?

zazrakysadeju
9. feb 2021

Myslím si, že ste iba vystresovaná z Covidu a následky sú takéto, ale nebojte sa, to je úplne normálne, že Vám meškajú zo stresu 🙂

dada337
autor
9. feb 2021

@zazrakysadeju to som si ani neuvedomila, že to môže byť zo stresu...už hľadám všetky možné i nemožné príčiny a chce to asi ozaj iba vypnúť 😕

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazrakysadeju
9. feb 2021

ale meškanie je zvyčajné kvôli stresu, pretože strašia ľudí cez mediá a sú z toho psychické problémy. Nestresujte hlavne, vidíte, že sa Vám nič vážneho nestalo, pokiaľ nie ste staršia osoba, alebo nemáte vážne zdravotné ťažkosti, tak sa nemusíte obávať covidu 🙂

simca06022011
9. feb 2021

tak ja aj ked som inokedy chora (nekovidovo), tak sa mi zvykne posunut MS..

zazrakysadeju
9. feb 2021

to nevadí, aj ja to mávam, netreba z toho robiť ťažkú hlavu, za to ešte nie ste chorá

simsalabim
9. feb 2021

@dada337 podla mna to moze byt aj vycerpanim, chorobou a unavou... napr. moja dcera po narocnej operacii sice dostala menzes nacas, ale za cely pouzila asi 3 slipove vlozky...

iwka242
7. júl 2021

Ja som mala celý život normálnu,pravidelnú menštruáciu ktorá trvala 4-5dní...mám 30rokov.. v januari som prekonala covid..odvtedy mi chodi menzes vzdy aj o 5dni skor ..posledné 2mesiace mam takú že 1,5dna trosku krvacam a nic... staci mi intimka ... nerozumiem tomu..ci to ma suvis s covidom alebo nie..

zuzka1090
24. máj 2022

@iwka242 ja tiež som mala ms ako hodinky a po covide mávam skôr a strašne bolestivú

iwka242
28. máj 2022

@zuzka1090 no ja som bola potom u gyn a ta mi robila sono a zistila ze mam strasne malo vajicok a predcasnu menopauzu ..preto mi menzes chodil tak ako chodil 🤷‍♀️😕

blableblu
12. sep 2022

Zdravím no ja si myslím že to zo stresu nie je ,ja som mala menzes ako hodinky presne na deň ešte hádam aj na minútu 😂po covide je veľmi zvláštny prvý krát 6dni meškal keď prišla veľmi slabá na moje pomery snáď by mi vydržala aj jedna vložka 🙈inokedy aj balík za deň další mesiac pre zmenu prišla o 6dni skôr 🙈najskôr taká už silnejšia a na druhý deň absolútne nič na tretí len trošičku výtok hnedý ja neviem teraz čo a absolútne má neboli brucho a to som ja vždy strasne umierala