Menštruácia po čistení

lucka1022
5. okt 2021

Ahojte ,pred týždňom som tu dávala príspevok ohľadom missed abort,minulý utorok ma čistili pretože to nešlo von same a mala som kŕče.. prvý deň po som slabo krvacala ,neskor už len také slabšie špinenie ,pár dni...ale dnes som dostala také ako menstruačne bolesti, a začínam slabo krvacat ,podobné ako som.mavala pred ms,len sa mi to zdá skoro.. týždeň po čisteni menštruacia ..aj keď na kontrole včera lekár usúdil ,že maternica je v úplnom poriadku a všetko je pekne čisté, robil sono,tak neviem. Po akom čase po čisteni ste dostali prvú ms?Je možné, že už je to ono alebo je to ozaj ešte skoro.

lucka1022
autor
6. okt 2021

@lucka1022 nikto nič??

simbatko
6. okt 2021

@lucka1022 ja som týždeň po čistení dostala menzes takže v pohode..neboooj

zuzi0911
6. okt 2021

Ja som distaoa normálne na 27dc...krvacat som začala, lebo som nebola dobre vyčistona na 5 deň po zákroku... Inak som striedavo, spinila, krvácala až 3 týždne.... Až potom ms...

ivuskake
12. okt 2021

@lucka1022 ahoj luci,tiež aom 6dni po čistení a ide zo mna krv a mierna menštruačná bolesť.. mala so teda ty MS? Dosť som nervózna či ísť na pohotovosť alebo ako. Ja som potracala 2 dni a vyšlo takmer všetko,už len maly kus so mna vytiahli

lucka1022
autor
15. okt 2021

@ivuskake áno ešte stále spinim od 28.9. ako má cistili,alebo ružový výtok...jeden dva dni nič a znova,ale je to len sem tam trošku za celý deň jedna intimka,zrejme sa ešte asi, cistim neviem...mozno je to aj ms,netuším,mám to celé.rozhadzane. A to sme sa chceli začať snažiť 😔no uvidíme možno to vyjde,všetko mám inak v poriadku dr vravel.

ivuskake
15. okt 2021

@lucka1022 lucka,som natom rovnako 😔 MS v 9tt,čistili má minuly týždeň a čakám nech už dostanem MS a začneme sa snažiť 😔😔 ako to je psychicky? Lebo mne je na...

lucka1022
autor
15. okt 2021

@ivuskake psychicky som to veľmi veľmi ťažko znášala, prerevala som prvé dni ,sem tam aj potom aj teraz mi je ťažko keď si na to spomeniem ,ale dr mal.pravdu,bol tam nejaký problém preto sa plod ďalej prestal vyvíjať a radšej takto skoro ako pozdejsie nebodaj po pôrode...ale nikdy na to nezabudnem aj keď budem mať ďalšie bábätko,ale mám dcérku 5 ročnú ešte, chceli sme veľmi súrodenca ,podarilo sa dokonca na 1 šup, žiaľ vidis nedopadlo to dobre ale všetko ma svoje dôvody ,tak ako to má byť...ale dr mi povedal že som v poriadku pekne ma vycistili a keď sa budem cítiť na to môžeme sa pokúsiť aj hneď...no nebudeme to silit ...nedavame si pozor a uvidime,verím že sa čím skôr podarí a už úspešne, držím palce aj tebe ,nebola si potom u svojho dr?mne robil po týždni sono a bolo všetko ok...

lucka1022
autor
15. okt 2021

@ivuskake a vyčistila sa sama alebo museli ta čistiť v nemoncic?Ja som bola menej 6+4 tt ale podľa ms som mala byť 8+4 tt.Bolo to hrozné sa to dozvedieť že sa prestalo vyvíjať a 2 týždne som.mala.v sebe mŕtvy plod..ale zvládneme to ,my ženy sme silné

ivuskake
15. okt 2021

@lucka1022 luci bože to ako moje 😔 ja som bola podľa MS 8+5 a na pohotovosti povedali že cca 2tyzdne už nič ☹️ Ale začala som potom krvácať,dva. Dni som potracala a v deň zákroku zo mna vyšiel gestacny 💔
My nemáme ešte deti,ale toto má dalo heozne dole. Vcera som mala kontrolu,vraj je všetko ok a he po prvej MS môžme sa snažiť otehotnieť ..
A v podstate áno lekár mal pravdu a hovoril presne toto aj mne..len sama vieš že teória je krásna ale prax ...je hrozná

lucka1022
autor
15. okt 2021

@ivuskake ja som nekrvacala vôbec, ale začala som mať hrozné bolesti kŕče niečo ako kontrakcie, bolo to dosť silné ale nešlo to von same ,nechceli už čakať keďže bol len prázdny gestacny vak plus hematom kt sa zvacsoval ,k tomu tie bolesti takže hneď v ten deň ma aj čistili, tak rýchlo sa to zvrtlo ja som hrozne plakala, riadny zaberak na psychiku ale snažím sa pozbierať, koli malej, koli sebe...uz to nezmenim 😔

lucka1022
autor
15. okt 2021

@ivuskake hlavné je že si v poriadku ,určite bude ďalšie a čím skôr tým lepšie podľa mňa, aspoň ja to tak cítim že bybsom brala aj hneď keby to bolo možné..no.nechavame to na.prirodu ,voľný priebeh tomu ,to nejde nasilu ,potom je to ešte horšie

ivuskake
16. okt 2021

@lucka1022 tak ako hovoríš. Najpodstatnejšie je zdravie.
A áno,mala si kontrakcie,keďže maternica a aj telo sa takto chová..
Ja tiež tak,čin skôr by som chcela byt opäť tehu. Bol to tak krásny pocit.. my ešte deti nemáme..
A u teba lepšie že hneď to riešili..ja som isla domov keďže v tej nemocnice som ostať nechcela a neverila som tomu mladému lekarovi