Ahojte, pred pôrodom som mávala silný menzes aj strašne bolesti brucha chodila som na injekcie menzes som mávala tak 5 dní aj to ten 5 deň už iba taky výtok .... No teraz po cisárskom reze mam prvú menštruáciu.... Lenže čistenie som mala 8 týždňov a teraz mi došla menštruácia po 14 dňoch v stredu najprv som ani len necítila že mi prišla no dnes začali silné bolesti chrbtice co by bolo ôk ale včera to somna tak vyhrdlo ze cela som bola od krvy aj podlaha co to nešlo zastaviť a udržať a dnes tak isto keď som sa postavila nešlo udržať a všetko špinavé neviem ci je normálne aby som mala takéto silné alebo či to není ešte čistenie mate s tým niektorá skúsenosť?
Menzes od decka nemám silný ani dlhý /normálny, 4dni/ a ja som sa čistila mesiac po cisaráku, menzes nabehol po 8.mesiacoch zas normálny 4dňový a tak aj ostal
Ja som dostala 4 mesiace po cisarskom a tiez som mala priserne silnu. Ani cistenie nebolo take. Cez den som spotrebovala cely balik vloziek. Uz dalsie boli miernejsie.
Ja som nekojila a hneď po šestonedelí na druhý deň som dostala tiež pôrod cisárskym a kydalo zo mňa neskutočne ešte ďalšie dve menštruácie potom sa to upravilo a ešte prvý menzes bolesti ako by ma bodali nožom
Taketo som mala po cisarskom aj ja. Bala som sa aj do obchodu ist. Vsetko som mala ok, vsade. Nakoniec mi pomohla antikoncepcia. Teraz mam 3-4dni a uplne super.