Menštruácia po Agolutine

simik7192
8. nov 2020

Ahojte, potrebujem radu keďže som mala nejaké problémy zašla som za svojím doktorom, dva a pol týždňa meškála menštruácia ktorá prišla, slabá a dlhá bez bolesti trvala asi 10dni... Preto som navštívila doktora, ktorý mi povedal že to menštruácia nebola, tak mi pichol agolutin z tým že po menštruácii mam prísť opäť, lenže včera k večeru som začala krvácať ani nie krvácať ale len taky ako keby ružový výtok, poznáte to keď sa vám začína menštruácia.. A od včera večera nič, ráno zas to isté až doteraz.. Nechápem tomu že mi ms už skončila? Alebo čo to je? Nechápem 🤨😕🤔 mali ste to aj vy? Alebo rozmýšľam že či nie som tehu, ale doktor nič nevidel keď som bola v 6-7tt, vravel že mám vysokú sliznicu, že menštruácia to nebola tak potom čo to bolo?

itia1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
8. nov 2020

@simik7192 test si si nerobila?

simik7192
autor
8. nov 2020

@itia1 ale na Sone v pondelok ako som bola tak tam nič nevidel, iba mi povedal že ms som nemala lebo ze mu to sono tak vyhodnotilo, a jedným riešením podľa neho bol agolutin
@veronikaszabova test som si už nerobila keďže mi povedal, že on tam nič nevidi, iba že to nebola ms tak že mi pichne agolutin, test som si naposledy robila keď mi to meškalo tie dva týždne a nič som tam nevidela, a ani krv na hcg mi nezobral 🤔

simik7192
autor
8. nov 2020

@nika82 nehnevaj sa, ale je to každého osobná vec, a keď mám problém tak chcem vedieť či to mal niekto ako ja... A ináč tie témy sú od seba neporovnateľné tak zbytočne tu dávaš linky. Ďakujem

nika82
8. nov 2020

@simik7192 co splietas ved sa pytas zakazdym na rovnake, len si to inak stylizovala

simik7192
autor
8. nov 2020

@nika82 keď nechces tak ty odpovedať nemusíš, alebo ma rovno nahlas ak ti to prekáža, a nechaj ma. Ja keď neviem tak nekomentujem.

nika82
8. nov 2020

@simik7192 este raz si precitaj svoje diskusie vsetky 4

simik7192
autor
8. nov 2020

@nika82 rieš si svoje problémy sama, ja sa ti do nich nemiesam, nahlas ma zablokuj, mne je to jedno, rob čo chceš a nekomentuj ak nevieš a NERIEŠ.

nika82
8. nov 2020

@simik7192 nepochopila si, ale nevadi

simik7192
autor
8. nov 2020

@nika82 keď by si mala ty také problémy ako ja tak až vtedy by si pochopila.

nika82
8. nov 2020

@simik7192 a ty keby si pochopila moje tak nepises 4 rovnake diskusie ..... ja som bez menzesu takmer rok a Agolutin mi ani nezabera co mi poradis ?

simik7192
autor
8. nov 2020
nika82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
itia1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz