Menštruácia po 30tke

22. apr 2022

Ahojte dievčatá potrebovala by som radu 20.4 som dostala menštruáciu všetko na čas ako má byť. Problém je ten že trvala len 2 dní klasické krvácanie a teraz nič. Bežné mávam 5-6 dní, tento mesiac bol pre mňa viac než stresujúci a neviem či túto menštruáciu pripisovať tomu. S partnerom som mala 1 pohlavnú styk za mesiac, ale keďže som bola v strese ani nič poriadne nebolo. Obávam sa prechodu mám niečo po 30tke čo sa mi zdá skoro. Dakujem za každu radu, určite v pondelok budem volať dr.

andrejka1974
22. apr 2022

Stres vie toto spôsobiť však si skús spraviť test či nie si náhodou tehotná a v prechode by bolo veľmi skoro byť ten väčšinou nastupuje po 45 a niekedy aj neskôr ja mám 48 a ešte nie som

diamond007
22. apr 2022

Tehotenský test si si urobila?

julka188
22. apr 2022

Ja som nieco take zazila, ukazalo sa, ze som tehotna. Sprav si test 🙂

autor
22. apr 2022

Zajtra pôjdem kúpiť test, tehotenstvo ma moc nenapadlo keďže menštruácia bola klasicky silná len krátka, ale samozrejme všetko je možné skôr som to tomu stresu pripisovala a hlavne má ten prechod vystrašil. Stará mama už v 40 mala po, mama tiež tak nejak tak som sa najhoršieho obávala. Ale tak hádam to dobre dopadne, ešte sa cítim mladá 😊

cimage
22. apr 2022

Ja som mala 2x takto kratky slaby menzes, 1x sex pocas mesiaca, stres a su z toho 2deti 😁. Vzdy ked som to najmenej cakala. Asi je to tym, ze som neriesila.

siska53
23. apr 2022

Tak... Moj "predcasny prechod, cysta, nador, hormonalna porucha" ma 12 rokov 🙂. Takze..kludne mozes byt aj tehotna.. my sme po dlhom case mali styk, trosku uslo, ani som si neuvedomila..
Skus si spravit neskot test.

siska53
23. apr 2022

Ja som pocala par dni pred ms, ms bola krstka, slaba, ina ako zvycajne, ja, ze super, konecne, lebo mesiac predtym dom umierala.. no bolo to skor uhniezdovanie ako ms, co som zistila o asi 6tyzdnov, ked mi zrazu nic neprislo..

eviku777
24. apr 2022

Normalna vec. Menstruacia sa vekom meni

eviku777
24. apr 2022

@siska53 Vsetko vymenovane samozrejme moze byt ale zaroven nemusi

autor
24. apr 2022

Ahojte ráno som si urobila test negatívny ani náznak tehotenstva a to pohl.styk bol len raz 3.4 keď bol partner doma od vtedy je v práci. To by mi už tehotenstvo ukázalo aspoň slabú ciarku nie? Tak dúfam že to je len stres a nie nieco vážne. Zajtra zavolám k lekárke ďakujem za všetky rady 😊