Menštruácia po 2 týždňoch

13. aug 2022

Ahojte, 28.7. som dostala MS ktorá trvala do 31.7. ďalšia mala byť až 23.8. avšak dnes som opäť začala krvácať čo je 13 dní od skončenia tej prvej...stali sa to už niekomu ? Momentálne som na dovolenke a teda absolútne som nepočítala s tým že by som mohla mať ms skôr...a zrovna teraz ... samozrejme po návrate plánujem ísť k dr ale chcem sa spýtať či sa s tým už niekto stretol

sunshine_18
13. aug 2022

To krvácanie od 28.7. Do 31.7. Bolo normálne silné? Nemohlo to být implantacne len sa to neudržao a teraz si dostala normálnu MS?

janetinka27
13. aug 2022

pocitaj cyklus vzdy od prveho dna krvacania. teda nie,kedy predosle krvacanie skoncilo, ale kedy zacalo. ak si zacala krvacat 13.8., tak je to na 17. den cyklu.
sleduj intenzitu krvacania, farbu, bolest, dlzku. nemusi to byt nic vazne, nemusi sa to opakovat. predosle cykly mavas tiez kratsie? ked ocakavas ms 23.8. a predoslu si mala 28.7., tj mavas cyklus 26 dnovy?

autor
13. aug 2022

@sunshine_18 ahoj áno to krvácanie bolo ako pri klasickej ms žiadne spinenie alebo tak

autor
13. aug 2022

@janetinka27 ahoj áno cyklus mám 26-28 dňový ale ms takto skoro veru nie ...bolesti sú ako pri klasickej ms kríže podbruško...začalo to ako hnede spinenie ale teraz je to už jasné krvácanie ..

janetinka27
13. aug 2022

tazko povedat, mohla tam byt skorsia ovulacia, ale moze to byt cokolvek, zmena prostredia, kupanie v chladnej vode, stres, cysta, polyp, myom, neviem. kolko mas rokov?

autor
13. aug 2022

@janetinka27 mám 32 , v strese teda rozhodne nie som a kúpať som sa chcela dnes 🙈😂 moja maternica ma nenávidí

janetinka27
13. aug 2022

nie, neboj🙂 snad sa to nebude opakovat.
co by som ja dala za normalny cyklus, o maternici by som ti mohla rozpravat (zatial, kym ju mam) 😉
neboj, bude to ok, uvidis dalsie dni, drzim palce🙂

autor
13. aug 2022

@janetinka27 ďakujem za útechu...no po dovolenke určite idem k lekárke lebo normálne mi to nepríde 🙄....dúfam že to nebude nič vážne

janetinka27
13. aug 2022

tiez verim, ze nic vazne 🙂

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. aug 2022

@mathias232 ach tí ma moc mrzí...a o tom zápale si vedela ? Či to ti až následne povedala dr ?

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz