Menštruácia po 16 dňoch

28. mar 2024

Prvýkrát (mam 33) sa mi stalo že som to dostala po 16dnoch od posledného cyklu, bežne mávam cyklus 22-24 dni takmer ako hodinky. Včera ma začalo bolieť brucho a na wc som zistila že prišiel menzes. Som teraz chorá posledné dva tri dni ale nikdy predtým sa mi to nestalo… samozrejme hneď doktor google a všetky možné zle scenare. Viem že treba byt obozretne tak to budem sledovať, nechcem hneď kvôli tomu utekať k doktorovi. Ani vlastne neviem čo čakám len nejaké povzbudenie “ubezpečenie” že sa to stáva a nemusím hneď panikáriť

dadka1997
28. mar 2024

A čo konkrétne chceš počuť? Mne sa to stavalo, 2x do roka.. a prišlo to vzdy nečakane.. ale na gyn chod, urcite pre lepši pocit

vikisisi
28. mar 2024

Áno, stáva sa to môže to byť z dôvodu stresov, choroby, hormónov, pokiaľ prišiel a je teda štandardný ako býva ( bolesti, intenzita krvácania) tak si nemyslím že niečo výnimočné

krtko1313
28. mar 2024

Tak, aj choroba to mohla urýchliť, alebo si mala cystu, o ktorej si ani nevedela a praskla. Ak sa to stalo 1x, nič sa nedeje.

ertlovik18
28. mar 2024

Ak si chces byt ista, ze je s tebou vsetko v poriadku, tak sa zober a k tomu gynekologovi chodit 🙂 My nemozeme vediet, co sa s tebou deje. Ale nemusi to hned znamenat nic zle, samozrejme, ja to mavam nepravidelne uz velmi dlhu dobu a aj gynekolog mi povedal, ze je vsetko ok. 🙂