Menštruácia pár dní za sebou

2. apr 2023

Žienky, pred 2 týždňami som dostala MS, meškala asi 3-4 dni, robila som si 2 testy, boli negatívne a potom prišla. Aj so spinenim pred MS trvala 6-7dni. Potom som už normalne fungovala bez MS týždeň a potom týždni som zase začala spinit a teraz už 2hy deň slabé krvácanie ako pri MS, keď sa mi rozbieha. Nechápem tomu. Je to vôbec možné? Stretli ste sa s tým? Žiadne hormonalne veci neberiem.

janetinka27
2. apr 2023

Ano, ja som tak mavala ms ako dieta, kazde dva tyzdne.je to porucha, dali mi hormony.

autor
2. apr 2023

@janetinka27 naozaj? Myslíš, že sa to môže opakovať? A užívala si ich potom nejak dlhodobo?

lb1984
2. apr 2023

Ja som takto mala min mesiac.

autor
2. apr 2023

@lb1984 a potom už v pohode? Ešte som sa s tým ozaj nestretla

lb1984
2. apr 2023

Mne to prišlo prvý krát v živote a to mam 39. Dosť ma to vydesilo. Ja som mala tak ze mi skončili dni, o 5 dní nato som začala spinit tak som šla k Dr ten mi urobil sono, vzal cyto, krv. Ze ovulácia a krvácať nebudem. Prd o 4 dní mi akoby prišiel normálny menzes tak som šla na pohotovosť tam mi robili znova sono, pozrel ma ze odkiaľ krvacam, vzali mi krv na mimomaternicove. Všetko som mala OK čakám už len na cyto. Všetko trvalo 8 dní s tým ze krvacala som ako pri menzese 3 dní, mimo toho som mala len svetlo cervenu krv na toaletaku vždy keď som sa zotrela ale stačila mi jedna intimka. Tento týždeň v utorok som znova bola u svojho lebo na pohotovosti mi povedali ze ak neprestanem do 5 dní budem potrebovať to upraviť chemicky a ak ani to nepomôže tak kyret. V stredu min týždeň mi to skoncilo ale teraz by som mala dostať normálne svoje dni.... no na prd toto.

janetinka27
2. apr 2023

Tazko povedat, uvidis sama,ci sa to bude opakovat.treba zistit pricinu,odsledovat hormony pocas cyklu,ci prebehnu vsetky fazy alebo nieco zlyhava

lb1984
6. apr 2023

Ako skončilo ti to? Bola si u Dr?

autor
12. apr 2023

@lb1984 trvalo to týždeň ako keď mám normálne svoje dni, u dr som nebola, uvidim, ako to bude ďalší cyklus a podla toho