caute kocky menstruacia mi prisla o 3 dni skor ako mala ale trvala iba 3 dni. Mam povedzme pravidelnu ms no niekedy meska 1-2 dni ale to iba zriedka, trva vacsinou 4 dni a 5 uz iba jemne spinenie. No teraz prisla o 3 dni skor a trvala iba 3 dni..nerozumiem tomu. s frajerom sme 4.7 (den po ms) mali chvilku a strcil do mna prst ale asi iba nejak 3 cm no nevieme ci na nom nieco bolo alebo nie, no odvtedy som mala ms 30.7-2.8 a potom teraz od 26.8-29.8 + som mala dva testy negativne
@babovka2321 no jasne tomu rozumiem iba som bola taka zmätená že čím to je, ale ešte sa mi nestalo že by prisli o 3 dni skor a trvali poriadne iba 3 dni
@bessie12 nechcem ist k lekarovi moc, mam z noch fobiu ale ako povedala @babovka2321 je to normalne, pockam na dalsiu ms uvidime ako to bude pri dalsej trvat🙂
Keď máš 4-5 dní bežne tak neviem prečo stresujes pri 3 veď to je len o deň menej.
@januska12323 lebo sa mi to este nikdy nestalo ze by prisli o 3 dni skor a este k tomi trvali iba 3 dni
@xkxk obavas sa, ze si tehotna s negativnym testom zo styku spred 2 mesiacov? Urcite nie si. Cyklus sa v priebehu zivota meni a vplyva nanho velmi vela veci, nic za tym nehladaj a ak sa bojis tehotenstva, tak sa treba chranit a nie niekolko mesiacov po stresovat.