Ahojte. 🙂 Mám na Vás jednu otázku.
Pred 14 dňami som bola u gynekológa,keďže mi meškala menstruacia. Pichol mi vyvolávačku a povedal,že ak nepríde menzes do 10 dni mám prist. To sa aj stalo. Po 10 dňoch som prišla,opäť mi pichol vyvolávačku,ale vyššiu dávku. Prešli 4 dni stále nič. Tehotenstvo vylúčil,testy si robím pravidelne a nič. Nevedeli by ste mi poradiť čo to môže byt? Pripadne nemáte skúsenosti. Menzes mi zvykne meškať týždeň,maximalne 2. Toto sa mi ešte nestalo. Ďakujem pekne 🙂
@janetinka27 áno robil mi aj sono,2 krát. To netuším,keď ju pozeral povedal len,že už chyba malo aby došiel menzes ale ešte stále nič.
@vickyt tak snad uz dnes dojde. rozumiem ti, poznam tieto starosti 🙂 a co ti povedal? keby nedoslo, mas zasa prist?
@janetinka27 áno,ak do konca týždňa neprídu mám prist. 🙂 tak dúfam naozaj že prídu lebo len same starosti.
@vickyt ja som.mala nedostatok progesterónu a takto mi doktor rafal vyvolavacky a boli na nic az ma to nastvalo, zmenila som lekara, ten urobil hormonalny profil,nasadil progesteron na 10 dni v tabletkach (vyssia davka o dost nez vyvolavacka) a vsetko sa napravilo.
@vickyt zelam ti, aby uz prisli 🙂
@marvin1234 tiež už rozmýšľam že zmením doktora lebo toto nikde nevedie
@vickyt mne minule po vyvolavacke tiez dost dlho neprislo krvacanie, asi az po tych dvoch tyzdnoch, ale teda potom to bol krvak. robil ti aj sono? nemas vysoku sliznicu?