Menštruácia na dovolenke

mikaela1
19. júl 2023

Baby ak vám pomôže, tak mne mala prísť menštruácia presne v deň odchodu na dovolenku. V poslednej dobe som mala vzdy pravidelnú. Čítala som na nete, ze pit 4dni cervene víno na vecer a čaj z petržlenovej vňate. Sprchovala som sa v horúcej vode a oni naozaj prisli týždeň vopred. Kedze ja lieky nemôžem, mam problémy tak musím len tieto babské rady. Tak len ak niekomu by som pomohla. Za vyskúšanie nic nedáte. Mne to pomohlo ďakujem babám za rady 😊😊

sweet20
19. júl 2023

@mikaela1 vzdy zaciatkom leta zavolam gyn alebo si naplanujem vtedy preventivu a mi da tabletky ak by som potrebovala.. ak vychadza mi tak, ze niekam idem a menzes tak si ich dam..

sweet20
19. júl 2023

@mikaela1 nemozes ani norethisteron?

mikaela1
autor
19. júl 2023

@sweet20 nemôžem keďže mam problémy so silnou migrénou a zrazanlivostou krvi. Lieky mi často vyvolajú migrenu a ked mi začne neda sa mi ju zastaviť ničím. Čiže musim si dávať pozor

sweet20
19. júl 2023

@mikaela1 tak potom na oddialenie cyklu mi pomohol citron ked som este tabletky nemala..

sweet20
19. júl 2023

@mikaela1 ale ak ti to pomohlo tak super 😊

mikaela1
autor
19. júl 2023

@sweet20 no mne to nepomohlo na oddialenie 😏 cize ja skôr som zháňala spôsob ako si ju privolať skôr a mat pokoj.

lucinka__001
24. júl 2024

@mikaela1 rada by som sa opýtala, kedy počas cyklu si začala piť caj, aby sa ti menstruacia dostavila skôr 😊