Menštruácia mimo cyklu

nika1356
29. jún 2020

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať,či ma niekto skúsenosti s nasledujúcim problémom ...
Dostala som menštruáciu, ktorú dostávam presne na čas bez meškania, lenže po skončení menštruácie má neprestávali bolieť prsia a 9dni po skončení som opäť dostala menštruáciu. Nie takú silnú ako zvyknem mat počas cyklu... Prsia má nafúknuté a neskutočne citlivé, a bolesti v podbrusi. Za každú odpoved ďakujem 🙂

clori
29. jún 2020

@nika1356 mne sa to stalo asi 4x pri cyste. cykly som mala 13-16 dni v tom pripade (cyklus sa rata od 1. dna normalneho krvacania). zbehni ku gyn na kontrolu. druha moznost, ze telo teraz prudsie zareagovalo na ovulaciu. tiez mozes mat slabsie bolesti, mozes aj 1-2 dni krvacat. no najistejsia budes, ak ta skontroluje gynekolog. ale neplas, taketo veci sa obcas stavaju. pre mna je to "normalne", mavam divoke cykly, na cysty som tiez zvyknuta. ale prvykrat ma to tiez vyplasilo a samozrejme najlepsie je ist na vysetrenie 🙂

amarilka26
29. jún 2020

Mne sa to stavalo ked som mala myom. Hocikedy sa mi spustilo krvacanie.

nika1356
autor
29. jún 2020

@clori bola som u lekára vypísal mi lieky na zastavenie,a mám prísť keď prestanem krvácať lenže dnesk je to piaty deň a nejak má to neprechádza.... lekár sa mi k tomu nevyjadril, iba mi nasadil lieky a to bolo vše... 😏 zúfalo beriem lieky, čakám kým to skončí a ani sajnu nemám čo mi je 🙄 už som z toho na nervy. Ale ďakujem si zlata 😊

clori
29. jún 2020

@nika1356 skus len babsky recept. citron vystavit, doliat vodou a popijat pocas dna.

proximaa
29. jún 2020

@nika1356 mne sa toto stalo raz, bola som potom aj u gyn, povedala, že to nebola menštruacia ale proste taká ovulácia, vraj sa to niekedy stáva. trvalo to asi skoro týždeň

nika1356
autor
1. júl 2020

@clori áno je to cista.... musím ísť na operáciu 😏

clori
1. júl 2020

@nika1356 a aku ju mas velku? je vodova ci zakrvacana? obcas je to vidiet aj na ultrazvuku, lebo je inak vytienovana. ale neboj sa nicoho, potom budes mat cyklus opat v pohode 🙂

nika1356
autor
1. júl 2020

@clori sajnu nemám 😒 zajtra idem pre výsledky cyto a krv tak mi hádam povie viac okolo toho 🙈 bojím sa 😔