Dobrý deň prajem
Mám takýto problém že som nemala menštruáciu 5 mesiacov
Dostala som to ale trvá mi to už druhý mesiac neviem ako to zastaviť a strašne sa bojím čo to môže byt.
Žijem v zahraničí lekári tu riešia len Covid-19
Volal mi lekár dal mi kiselinu lieky ale stále krvácam slabo
Prosím vás ma niekto takýto problém alebo mala
Poraďte mi čo mám robiť ako postupovať
Niekedy mám aj bolesti pod bruchom
Vopred Vám ďakujem
na silnejsie krvacanie, dlhsie sa zvykne davat ascorutin, ale inak o nicom inom okrem riadneho vysetrenia neviem...
nasad si aspoň železo preventívne
Ja som casto krvacala ked som bola anemicka aj slaba anemia a mala.som casto ms...po brani jedneho balenia zeleza je vsrtko ok
@aurelka1 a nie je mozne ist k sukromnemu lekarovi za poplatok? Ja by som to takto riesila, nech to stoji, co chce. Moze to byt banalita, ale aj nieco vaznejsie.
Ahoj, no určite by som vyhľadala na Tvojom mieste gynekológa a takisto by som si nasadila Maltofer (tabletky alebo sirup), ktorý je však na lekársky predpis.. Cez menstruacnu krv ti odchádza železo, a to nie je sranda... Ak krvácanie trvá dlho, môže to byť cysta na vaječníku, ktorá ti spôsobuje stále krvácanie.... Síce nie som lekárka, ale nejaké skuse nosti mam, keďže mam dcéru v puberte a mala podobný problém ako ty teraz.... Najlepšie navštíviť gynekológa a preventívne si žiadaj odber krvi aspoň základný, ktorý bude smerodajny pre hematologiu, alebo nie... To ti povedia.. Drz sa
@retatka dúfam že to bude v poriadku len mne ide tu oto že ja som v zahraničí a tu nemám takéto lieky a doktory tu nič nedávajú dnes som si bola kúpiť tabletky železo dúfam že mi to pomôže
Mám 24 rokov
Stihnú žľazu neviem či mám ale myslím si že nie lebo mamka aj sestra to majú a zatiaľ si myslím že to nemám
@simca06022011 hej ten je výborný. Je to na zrážanlivosť krvi. Brala som to lebo mi menštruacia trvala minimálne dva týždne a modriny som mala akoby má doma chlap bil. Nepomohlo to úplne ale zlepšilo sa to. Definitívne mi nakoniec pomohla až antikoncepcia
@aurelka1 aj zahraniční lekári riešia niekoľko mesiacov trvajúcu menštruáciu. Ako píšeš, rieši to aj tvoj, predpísal ti lieky, nezabrali ti, treba zase volať nazad a komunikovať. V zahraničí sa očakáva aktívna spolupráca pacienta pri liečbe, ak mu nedáš feedback, tak on nemá odkiaľ vedieť, že lieky nezabrali. Zavolaj nazad a doktor to bude riešiť ďalej. Pochybujem, že ta odbije, že máš smolu a máš si to riešiť googlovanim a hľadaním pomoci na sociálnych sieťach. Ak si natrafila na nejakeho blbca, tak treba ho zmeniť, je úplne normálne hľadať lekára, kým mi nevyhovuje jeho prístup, postupy atď.
Čaute baby možem sa spytať normlanu mam menštruaciu ale tento mesiac som dostala dva krat do mesicia ta druha prisla hned po tiždny možem byt ťehu
Dobrý deň ahojte vedel by mi prosím niekto poradiť mám menzes aj celý mesiac alebo 3tyz.2/3 nemám a potom zase mala som teliesko ale dr mi ho vybral a tak som už 8mesiacov že mám menzes aj celý mesiac keď robil preventívne vyšetrenia povedal všetko v poriadku
@lianka77 ahoj ja som mala paru rokov do zadu ten isty problem nemala som zidane teliesko našli mi že som anemiu začela som brat lieky na anemiu cize na železo atd. A hned to prešlo a teraz asi pred 3 mesiacmi to prišlo zase a hned test na anemiu a zase vysledky anemie pozitivne hned nasadili zase železo cerkvene krvniky a menstruacia je uz druhy mesiac ako hodinky presne na den a presne 4 dni
ja mám kamarátku, ktorá mala podobná problém a riešila to veľmi dlho, trvalo skoro rok, kým sa jej to upravilo (nekrvácala rok vkuse, ale takto ako ty, nejaký čas nič, potom týždne stále). podľa mňa by si mala ísť ku gynekológovi s tým, inak to nevidím. gynekológovia asi covid až tak neriešia.. či?