Ahojte.Neviete čo to môže byť? Beriem HAK už dlhú dobu a nikdy sa mi to ešte nestalo.Bolesti som mala 15 dní pred MS.
MS prišla normálne.Už tretí deň mám bolesti po MS.Zvyčajne mi MS skončí a špiním len deň a všetko je v poriadku.
Sú dosť intenzívne a dnes beriem 4 tabletku.Krvácať som prestala v nedeľu a odvtedy špiním.Včera silnejšie, ale len večer raz.Dnes znovu silnejšie, ale výtok bol svetlo hnedý.Bolesti neustupujú.Nezvyknem mať bolesti ani pri MS odkedy beriem HAK, ale tento mesiac som ich mala také mierne.Toto sú však iné bolesti.
Mám bolesti v krížoch v bruchu a pri väčšej námahe aj tam dolu a bolesti zosilňujú pri pohybe.Pichalo ma aj v podbrušku.Bolí to vždy keď niečo robím.Cítim silný tlak ako keď prichádza MS.Cítila som aj také ,,mravčenie,, nepríjemné ako keď sa spúšťa.Cítim sa ako keby som mala na sebe závažie.Nikdy som nič také necítila a už vôbec nie po MS ani som takto nešpinila.
Neviete, že čím to môže byť? Ďakujem.
Príčina môže byť rôzna, zápal, cysty a iné... odporúčam začať piť aloe Berry nectar ktorý pôsobí " od pása dole" je vynikajúci na ženské veci ako aj bolestivá menštruácia, rôzne zápaly, cysty a podobne
Bruško cítim ako keby som mala v ňom zopár kg navyše.Nie je to príjemné.Cítim sa ako pred menštruáciou, ale zároveň inak.Kríže ma nikdy neboleli a taký tlak cítim len keď menštruujem.Úplne to vyčerpáva a vždy si musím sadnúť.