Ahoooj ✋ zas a znova pišem ja :D ... Idem si po radu. Minulý mesiac mi meškala menštruacia 12dni. Test som si robila negativny...niekde som sa dočitala že na meskajucu menštruaciu pomaha červené víno. Ako nahle som sa len napila mensku som hned dostala... Je tu novy mesac a mne zas meška :( ja viem zajdem k DR. Len či mate s tym skusenosti. Vopred ďakujem
@layla23 môžeš mať rozhodený cyklus, môžeš mať cysty, ale aj iný závažný problém... To či môžeš byť tehotná musíš vedieť len ty
@layla23 nie som doktor ale s najväčšou pravdepodobnosťou si dovolím povedať že určite tehotná nie si 🙂 neviem teda či chceš byt alebo nie .. no pokial ty mešká mensturacia už druhý mesiac a test stále negatívny tak neni o čom. Meskajuca MS nie je žiadne tabu .. veľa faktorov tam vplýva .. strech , chudnutie , prechladnutie ..
Ja to mám každý mesiac celé roky. Stále mi meska
Moze sa stat, ze sa ti zmenil cyklus. Ja som mala roky cyklus 31-33 dni, MS silnu 8 dnovu a potom v 27 sa mi zrazu cyklus zmenil na 25-26 dni, MS stredne silna 5 dnova. A nemalo to ziadnu zjavnu pricinu, okrem toho ze tom case som stretla svojho muza a po dlheeeej pauze som znova zacala byt sexualne aktivna.
Na MS cyklus vplyva tolko faktorov - choroba, stres, hormonalne zmeny... Ale ku gynekologovi chot pre istotu urcite.
@layla23 skus sa zase napiť. 😀 srandujem. Zajdi k Dr.