Menštruácia mi mešká už týždeň a mám bolesti v podbrušku

22. dec 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať že či ste sa s niečím podobným stretli. Už od minulého týždňa mám v podbrusku bolesti ako pred menstruaciou ale menstruacia nikde, je možné že som tehotná robila som si test 2x a negativny.

patus_2
22. dec 2021

Je to bežné, dôvodov môže byť veľmi veľa. Mohla si len prechladnúť, alebo mať viac stresu. Kedy si si robila test? Počkaj ešte pár dni a keď ms nepríde, tak zbehnúť k lekárovi.

veronice
22. dec 2021

Ako dlho ti meska a ake testy (typ, znacka) si si robila a kedy (rano, na obed, vecer...)?

autor
22. dec 2021

@veronice Menstruacia mi mešká 2 dní, vždy mávam presnú dokonca aj po dvoch stratách vždy prešla menstruacia presne, testy som si robila clearblue ten včasný asi 2 dní pred ocakvanou menstruaciou a druhý dnes, oba hneď ráno po zobudeni. Pri synovi mi testy dlho neuvažovali nič, myslím že až nejaký 7-8 test mi ukázal slabú druhú čiarku, ale tieto posledné dva razy čo som bola neúspešne tehotná, mi ukázali aj druhú čiarku. Muž si teraz nedal pozor raz cez plodné dni, inak by som sa nebála, teda vlastne sa ani nebojím, len to bolo neplánovane nakoľko sme mali ešte čakať a podľa testov čo bol muž je až nadmieru plodný a vlastne aj tie 3 tehu čo som bola, tak vždy to na supu vyšlo, ale s týmto som sa ešte nestretla. Že menstruacia nikde a bolesti tak dlho.

autor
22. dec 2021

@veronice Dr moja ma voľno až do 10.1. Takže to nemám ani s kým konzultovať, inak by som tam zašla

veronice
22. dec 2021

Tak potom ostava uz len cakat. Teda ja by som pockala este ten tyzden, ked ti aj pri synovi ukazalo az neskor, mozno to bude zas ten pripad. Alebo si len v nejakom strese a meska to. Alebo je to aj nieco ine. Ak sa budu bolesti stupnovat tak urcote smer pohotovost, ak zmiznu alebo sa to ukludni, tak cinkni lekarke ked bude ordinovat. Nic ine mi nenapada. Drzim palce nech sa to cim skor vyjasni 🍀

autor
22. dec 2021

@veronice ďakujem 🙂

lukasko12
1. mar 2023

Kolko môže byť cisárskych ani my sme neplánovali a teraz som tehotná a to mám 2 ročného syna