Ahojte potrebujem pomoc meška mi to už 5.deň pohlavny styk som mala v sobotu mám už aj odvtedy bolesti v podbrušku aj v križoch aj prsia ma už dnes začali boliet a menzes nikde neviem či by som už aj mohla byt v tom ak viete tak poradte ako ich privolat čo naskôr s priatelom sa ešte nechystáme o bábo budem rada za všetky rady 🙂))))
@anjelicek26 A neviete čím to bude že mi meškajú nechâpem bolesti už mám a stále nič s priatelom sme sa mali chráneny phl styk tak ja neviem kedy by sa asi mala dostavit som z toho strašne zúfala 😢
@veverka841_x stačí mať obyčajnú cystu. Vysvetľuje bolesti aj meškanie. Kedy si bola naposledy na sone u lekára?
2 ml Agolutin 60mg injekcne do svalu
@anjelicek26 pred dvoma mesiacmi
Kamoske tiez meskali a nakoniec to bol zapal preto menstruaciu nedostala
Ja som to tak mala keď sa mi posúval cyklus 🙂 vtedy mi zvykli meškať pár dní 🙂 a keď to tak meškalo vždy som pockala a prišli 🙂 netreba sa stresovať.
@damolly Ale 5 dní je už dosť nie koľko vam meškali
@cervenaruza123 Neviem už čo si o tom mám mysliet veď s priatelom mame vždy chraneny phl styk aj bolesti mám a nič meznes nikde
@veverka841_x ved si sprav test a zistis ci si tehotna alebo nie. Ked nie tak ti mozu meskat z roznych pricin ale to ti hadam skorej doktor po vysetreni povie ako zeny tu na MK
@luciq13 A z čoho by som mohla mat krče a bolesti ako pri menstruacii
@veverka841_x ja mam takéto bolesti ako súčasť PMS. Niekedy to trvá aj týždeň. Prejde to, až keď sa mi spustí menzes.
Tak ja ťa ukľudním tiež mi raz meškali 11 dní čo sa mi v živote nestalo + ma boleli vaječníky prsia a boli mi aj zle a nakoniec som šla k doktorke a nič mi nenašla pichla vyvolávačku a prišli...bol to asi len stres zo školy a stresom prečo nie sú sa len oddiaľovali...a tento mesiac mi dokonca prišli o 3 dni skôr a zase ma boleli vaječníky a dokonca aj brucho ako pri ms pár dní a prsia nie 10 dní pred ale skoro 2 týždne pred termínom.. a rozbiehali sa mi pomaly inak ako obvykle ...takže neboj sa naše telá sú nevyspitateľné
@kikuska3567 Konečne niečo na povzbudenie ďakujem
@veverka841_x 7 dní a niekedy aj 10 sa raz stalo že neprišli 🙂 tak ako tu písali aj ostatné holky stres, rôzne zmeny alebo len nádcha dokáže zmeniť cyklus 🙂
@damolly kedy si potom dostala
Mohla by som sa ešte opýtať keď si urobím test po tyždni meškania menzesu test ukáže či som naozaj tehotná
Nebrala si antibiotiká? Mne sa to vtedy raz v živote (okrem tehotenstiev) posunulo...
Nie len b-komplex ale nie dlho aby mi viac chutilo jest ale inak nič žiadne antibiotiká a už som ich par dni nebrala od kedy mi meškajú
Mne meskala 4 dni a na ten 4 den som sla na gyndu vlasne kvoli marodke a povedala som mu ze mi meska tak pozrel a povedal ze to vyzera na zacinajuce tehotenstvo a robil mi aj test bola som aj vcera a uz mi povedal ze som v takom 4_5 tyzdni
@veverka841_x skôr to rátaj od ps nie od meškania lebo meškalo ti už pred ps ak dobre chápem? Takže podľa mňa no stres ak už skôr začalo meškať ...ešte by to mohlo byť z predchádzajucého ps ktorý nwm kedy bol...ale tak 10dní po ps by ti test už aj mohol ukázať hlavne rob z prvého ranného moču
Ja som si včera večer robila test a bol negativny ani náznak druhej čiarky tak neviem bolesti mam ako pri menstruacii a naliate prsia
@veverka841_x koľko dní po ps ubehlo?
@kikuska3567 10
@veverka841_x ak bol čisto biely môžeš byť kľudná ..tamto máš pravdepodobne pms...prídu neboj sa a ak nie zájdi ku doktorke a pichne ti vyvolávačku
@veverka841_x neboj sa 🙂 mne tiež meškal 7 dní. Mala som všetky príznaky tehotenstva :D ale niektoré som si aj narozprávala. Príde ti, keď sa trošku ukludniš, daj si pohár červeného vínka a teplú vodu na podbruško 🙂 podľa mňa tehotná nie si, len hormóny bojujú aj s tým teplom čo je teraz vonku. Prsia máš bolestivé od toho, že čoskoro ti príde MS. A pravdepodobne ti mešká aj od toho že stresuješ, to ti riadne oddialí menzes 🙂
Vajicko sa uhniezduje 7-10.den po ovulacii... ak ste mali len jeden "styk" minulu sobotu", takz ziadne hcg by ti nesposobovalo tieto priznaky - lebo dodnes sa ziadne netvorilo. Ak si mala sex minulu sobotu a menstruaciu mala dostat dva dni na to - je vysoko nepravdepodobne (ano motyka vie vystrelit) - ze si vtedy ovulovala. Takze mas dva body, preco zbytocne kupovat test - neplodne dni a je prilis skoro (test najskor o 5-7 dni)... prajem klidek a pohodu a nepozorovat sa tak moc...