Menštruácia mi mešká 4 dni. Idem do prechodu?

nikolca
20. aug 2024

Ahojte žienky už 4ty deň mi meška čo u mňa nebyva zvykom.Mam 44 rokov myslite si že už idem do prechodu?v kolkych rokoch ste šli do prechodu vy?ake ste mali priznaky?ako ste to zvladali?

barka1
20. aug 2024

@nikolca mame v rodine skoru menopauzu - ja mam za 3 tyzdne 44 a už 2 roky pozorujem nepravidelný cyklus, návaly tepla. Od min.roku to mám potvrdene aj z hormonalneho profilu. MS mám tak 3x rocne. Pijem salviovy čaj, beriem vitamíny Menoa a najnovsie aj kotvičník.

ivuska027
20. aug 2024

Mne doktorka akurát povedala, že to musí vynechať 3 mesiace, potom sa to dá považovať za nástup. Ale to ešte ďalšie 3 roky bude trvať.

sisska96
20. aug 2024

Po 40 už hocikedy

luliu
20. aug 2024

4 dní sú nič

katulienkax
20. aug 2024

Hmm mam nieco podobne , akurad beriem antiku a posledne kramy mi trvali pol dna, tiez mam 45. No uvidim co bude, inac nemam ziadne priznaky, ani vykyvy nic

ivka79
21. aug 2024

@nikolca ja mám 45 a tento mesiac mi prvý krát meškali 7 dní, ale celkovo sa mi posúva cyklus, posledné mesiace som mala 30 dní a MS je slabá, ale trvá dlhšie (6-7 dní). Takže neviem či začínam, alebo bol posun len z tepla...uvidím ďalšie mesiace

katica06
21. aug 2024

@nikolca 4 dní je nič, v tvojom veku som mala už iba raz ročne a dávno potvrdené od lekára. Príznaky som mala postupne všetky čo môžu byť a nie je to vôbec ľahké

nikolca
autor
21. aug 2024

Mne meška prvy krat doteraz mi chodila presne no mavala som 5-6dni ale bola som na gynde dal mi tabletky aby som nemala taku silnu lenže tabletky nepomohli akurat mi menštruaciu predlžili niekedy som mala aj 11 dni no neskutočne musela som brať aj tabletky na železo

sense
21. aug 2024

4 dní je krátka doba, to môžeš mať ak zo stresu, môžeš byť v perimenopauze to áno v menopauze úplne asi ešte nie...