Ahojte, chcela by som sa spýtať, už 20 dní mi mešká ms, robila som si aj test, pre istotu no posteľné radovánky som si užila naposledy v januári, odkedy som mala ms dvakrát no tento mesiac akosi nič. Beriem HA už od augusta a doteraz som nemala s cyklom problém. Nestalo sa vám niekedy niečo podobné? Vystresovaná tiež nebývam a začínam sa celkom báť, ďakujem za odpovede.
tak 20 dni je dost dlha doba, urcite chod k lekarovi nech sa pozrie ci sa nieco vazne nedeje .. urcite ti da vyvolavacku, lebo skor ci neskor ti bude strasne zle z toho ze nemas menzes
@ema_ma_mamu ked beries HAK, moze to byt tym ze ms neprisla... ja som pocas HAK mala casto miesto ms spinenie iba, alebo velmi kratucku ms...
predpokladam ze to neni nic dramaticke, ale spomenula by som to lekarovi, mozno treba zmenit hak.. aj ked slaba / ziadna ms pri uzivani hak sa moze vyskytnut, avsak viac ako jeden cyklus vynechany by nemal byt myslim...
@ema_ma_mamu podla toho aku hak beries,ja som pri jednej nemala ms vobec a bolo vsetko ok.ale opytaj sa radsej lekara za to nic nedas
Raz mi ms meškala 5 mesiacov a hak som nikdy nebrala... vraj to bolo zmenou prostredia podľa mojej endokrinologičky...bola som na 5 mesiacov v zahraničí...po príchode domov nabehli znova ako hodinky 😅
@ema_ma_mamu ked beriete to svinstvo HA to nemáte menštruáciu vy... Je to ako niečo pseudo menštruácia... !!! Nezer to svinstvo a menzes dostaneš každý mesiac... A môžeš aj spávať s chlapcom, mužom atd... Len treba ovládať plodné a neplodné dni..
@aneta129 Plodné a neplodné dni práve čaká kamarátka.Toto je tak nespoľahlivá metóda pre niekoho kto nemá stabilného partnera a nemá zázemie.
Stačí vymeniť HAK.Tiež sa mi to stalo a predpísali mi slabšiu.
@littlebubble tak potom nevedia počítať... A treba spať s takym co vie kedy vytiahnuť konec 🤣🤣🤣
@ema_ma_mamu možno cysta dostaneš vyvolavacku a je too
@aneta129 haha to som doteraz ovládala, ale mám 17 a mama trvá na tom aby som to užívala 🤷♀️
@lienka9 hovorím, po 5 mesiacoch sa mi to stalo prvýkrát, počkám do ďalšieho cyklu, doteraz problém nebol, ak nepríde, zájdem za lekárom 🙂
@aneta129 Tak píšeš o prerušovanej alebo o plodných a neplodných dňoch? To sú dve rôzne metódy :D.
To nie je o výpočte.Počítala, mala aj hlien a vidíš.Mohla si myslieť, že už má po a nemala.
Nie každá má doma milión testov a teplomer, ale to je jedno.Dieťa bude ľúbené to je podstatné.
Riadiť sa však metódou neplodných dní je na strednej teda riadna kravina.
Ja by som sa tým tiež neriadila ani prerušovanou.Ja vytiahnem...tiež som tomu kedysi verila.Dnes ďakujem za to, že som nedoplatila na vlastnú naivitu..Antikoncepcia neškodí každej žene.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať meškala mi menštruácia 22 dní a teraz mám menštruáciu ale veľmi slabú a viac tam vidím veľmi ružovej farby. Mám bolesť krížov, chrbta a prsníkov.
@danuskkakak a? Test si robila? Treba skusit a ak je negativny ist k lekarke...zmeny cyklov su bezne 🙂 su zeny ktore v tehotenstve maju taketo Ms na zaciatku
@floki1994
A môžem aj počas ms urobiť tehotenský testy
@danuskkakak ak je slabucka tak ano...ak je silnejsia tak proste mas taky typ MS.. 🙂
Čaute baby.Brala som antikoncepciu druhu.Z prvej ma bolela hlava a keď som vymenila za druhú som pribrala.Vysadila som.Uz je to cca vyše dvoch rokov menštruácia mi kolíše.To je samozrejmosť.Neberiem už hák vôbec.Vzdy som dostala na začiatku mesiaca 6-10-12ti deň.No teraz mi mešká už 20 deň.S priateľom nemáme častý pohlavný styk takže tehotenstvo vylučujem.Ani som znikym iným nespala.Som v strese.Dost veľkom.Moze to byť príčina?
Ahojte prosim poraďte mi 20 dni mi meška menš. V 10 dni som sla k lekarovi no a ten povedal ze na tehotenstvo to nevyzera dal mi pupalkovi olej nič viac mi nerobil len sono prosila som ho nech mi spravy vyšetrenia keďze povedal ze to vyzera na nejaku poruchu celkom som sa zlakla ale pred tym mesiac bolo vsetko v poriadku tak nechapem už som sa tešila ...lenže menzes mi neprišiel aj tak v 13 dni sa mi ukazala krv ale len ked som sa utrela viac nič a uz je to 20.deň u svojho lek.som objednana zas az 8.7. Prosim skuste mi poradit (pred tym tehotenske testy mi ukazovali aj poz.aj nega. Tak.ja neviem s priateľom sa snažime dlhšiu dobu o babetko pomer sme mali nechraneny ...za všetky rady budem vďačna
Netreba hned panikarit ale treba to isto riesit s doktorom. Ale casto sa stava, ze proste tomu len treba trosku pomoct. Mozno len dostanes vyvolavacku a bude ;)