Chcela by som sa poradiť s niekym, kto zažil podobný problém... Môj cyklus nie je veľmi pravidelný raz mešká raz príde skôr ako na hojdačke .... Lenže tento mesiac mi mrcha meškala 5 dní ( už mala končiť) a trvala len deň a pol... Prvý bol normálny a druhy skoro nič... Už je to štvrtý deň od skončenia a stále mam pocit akoby mala prísť zas v podbrušku (nie cely deň ale sem tam nepríjemná bolesť) ale nenormálne ma bolia kríže akoby tlak alebo niečo hlavne večer ... Mal niekto z vás niečo podobné?
@mariamagdalena212 ďakujem za odpoveď... Mne len nejde do hlavy kedy by som sa prechladila :( aj ten krátky menzes...
@katkakvet ano, mala som takto a bola som tehotna
Aj mne tak zacalo druhe tehotenstvo.
@julka188 ach baby trosku ma tie vaše tehotenstva vystrašili úprimne ako nie žeby som deti nechcela alebo bola na tieto záležitosti nepripravena (myslim ako každá sexuálne aktívna žena) ale vždy som od známych rodiny počula príznaky vynechanie bolesti prsníkov naliate prsia a podobne ja som nič takéto nemala menzes prišiel po meškani aj bol krátky ta bolesť krížov ale prsia ma vôbec nebolia ani predtým ne boleli..
Ahoj mne sa toto isté stalo prvý krát tento mesiac ale po vyvolávačke som mala len deň ms. Ja mám PCO a teda nepravidelnú ms chodí mi len po duphastone a vtedy každé dva týždne preistotu... Bola si na nejakom vyšetrení?
@katkakvet ahoj, mne sa to stalo pred rokom. Vystresocala som sa, ze dalsie tehu...pretoze moja ms je presna ako hodinky a nikdy mi nemeskala. Ked som pochodila lekarov, zaver bol zapal moc.mechura a cista na vajecniku. Cysta sama praskla pri 3 ms ked bola ms na tom istom vajecniku. Od toho obdobia som dost nachylna na zapal moc.ciest, co do teraz som nikdy nemala.
@katkakvet ahoj áno ja to mávam keď som prechladnuta zo spodu. A koľko krát ma aj mimo menzes strašne všetko boli tak ako to píšeš