Menštruácia iba jeden deň - mali ste podobný problém?

katkakvet
23. apr 2020

Chcela by som sa poradiť s niekym, kto zažil podobný problém... Môj cyklus nie je veľmi pravidelný raz mešká raz príde skôr ako na hojdačke .... Lenže tento mesiac mi mrcha meškala 5 dní ( už mala končiť) a trvala len deň a pol... Prvý bol normálny a druhy skoro nič... Už je to štvrtý deň od skončenia a stále mam pocit akoby mala prísť zas v podbrušku (nie cely deň ale sem tam nepríjemná bolesť) ale nenormálne ma bolia kríže akoby tlak alebo niečo hlavne večer ... Mal niekto z vás niečo podobné?

mariamagdalena212
23. apr 2020

@katkakvet ahoj áno ja to mávam keď som prechladnuta zo spodu. A koľko krát ma aj mimo menzes strašne všetko boli tak ako to píšeš

katkakvet
autor
23. apr 2020

@mariamagdalena212 ďakujem za odpoveď... Mne len nejde do hlavy kedy by som sa prechladila :( aj ten krátky menzes...

erickatt
23. apr 2020

@katkakvet nooo, urob si test. A prechladnúť sa dá ľahko. Slniečko svieti a ani si neuvedomis, že sedíš na studenom.

katkakvet
autor
23. apr 2020

@erickatt test? Myslíš ze je možné byť tehotná aj napriek slabej menštruácii? Ako počula som o tom ale príde mi to ojedinele... A s tým prechladnutím máš pravdu len keby som mala aspoň iné príznaky toho prechladnutia...

iwkaa_97
23. apr 2020

@katkakvet ahoj...kludne môžeš byť tehotná... ja som mala nepravidelny cyklus... meškala mi mrcha... jeden den slabučke krvácanie.... o par dni som sla na preventivnu....a tam mi oznamil ze som v 7tt 🙂

katkakvet
autor
23. apr 2020

@iwkaa_97 to vážne? 😮 Ale ja som mala prvy deň normálne krvácanie a druhy deň len zrána slabú ké a potom nič...

iwkaa_97
23. apr 2020

@katkakvet ja som mala jeden den slabučke... druhy už vobec... no skus test rano a uvidis 🙂

lumka333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkakvet
autor
23. apr 2020

@iwkaa_97 no určite vyskúšam ale každopádne sa chystám k doktorovi ak ma neprestanú boliet kríže.. Tak dúfam ze to dobre dopadne

katkakvet
autor
23. apr 2020

@lumka333 to naozaj? Ako nehovorím že by to nebolo možné s priateľom mame nechránený styk ale je možné aby ma takto boleli kríže?

iwkaa_97
23. apr 2020

@katkakvet doktorovi najprv skús zavolať kedže je ten virus .. či vobec robí... moj nerobi bežne len poradne 🙂 ale kazdopadne test skusaj a daj potom vediet ako si dopadla 🙂

senta_sofia
23. apr 2020

@katkakvet ano, mala som takto a bola som tehotna

katkakvet
autor
23. apr 2020

@iwkaa_97 no každopádne vám ďakujem za komentáre je lepšie sa s niekym aspon takto poradiť ako len stresovať doma čo to môže byť... Samozrejme test už teraz vyskúšam určite a dám vedieť ako som dopadla 👌

julka188
23. apr 2020

Aj mne tak zacalo druhe tehotenstvo.

katkakvet
autor
23. apr 2020

@julka188 ach baby trosku ma tie vaše tehotenstva vystrašili úprimne ako nie žeby som deti nechcela alebo bola na tieto záležitosti nepripravena (myslim ako každá sexuálne aktívna žena) ale vždy som od známych rodiny počula príznaky vynechanie bolesti prsníkov naliate prsia a podobne ja som nič takéto nemala menzes prišiel po meškani aj bol krátky ta bolesť krížov ale prsia ma vôbec nebolia ani predtým ne boleli..

amelia89
23. apr 2020

@katkakvet ja som si tiez myslela ze to je ojedinele.2 dni mi meskal a dostala som menzes 1 den na druhy den uz skoro nic ani na treti- myslela som si ze mam nejaky problem ale ledze som bola objednana k dr radsej som si spravila test. dneska 30 tt 🙂

katkakvet
autor
23. apr 2020

@amelia89 a v koľkom TT si bola keď ti takto meškali ci ne meškali?

paulisko
24. apr 2020

Ahoj mne sa toto isté stalo prvý krát tento mesiac ale po vyvolávačke som mala len deň ms. Ja mám PCO a teda nepravidelnú ms chodí mi len po duphastone a vtedy každé dva týždne preistotu... Bola si na nejakom vyšetrení?

katkakvet
autor
24. apr 2020

@paulisko ahoj no bola som na prehliadke dva mesiace vzad ale nikdy som okrem toho ze raz príde skôr raz neskôr problém nemala 🤷‍♀️

amelia89
24. apr 2020

@katkakvet meskal mi len 1 den - v den meskajuceho menzesu si v 4tt pretoze tehotenstvo sa pocita od datumu poslednej menstruacie.

ewkaa
24. apr 2020

@katkakvet ahoj, mne sa to stalo pred rokom. Vystresocala som sa, ze dalsie tehu...pretoze moja ms je presna ako hodinky a nikdy mi nemeskala. Ked som pochodila lekarov, zaver bol zapal moc.mechura a cista na vajecniku. Cysta sama praskla pri 3 ms ked bola ms na tom istom vajecniku. Od toho obdobia som dost nachylna na zapal moc.ciest, co do teraz som nikdy nemala.