Menštruácia 2krát v mesiaci,veľké bolesti v podbrušku, bolesti krížov a cítim sa malátna.

natalkam123
3. feb 2019

Menštruácia 2krát v mesiaci,veľké bolesti v podbrušku, bolesti krížov a cítim sa malátna.
Dovry deň. Skončil mi menzes 17.1 2019 včera to je 2.2.2019 mi prišiel znova menzes no cítim, že to nieje v poriadku pretože ma už druhý deň boli v podbrušku, kríze ma bolia a je mi zle od žalúdka..
Mate s tým niekto skúsenosti ďakujem😊

ukulela
3. feb 2019

@natalkam123 a teda normalne silni krvacas? ak ano, volala by som rani na gyndu- ak nie - nemozes mat ovulaciu daku silnu?

natalkam123
autor
3. feb 2019

@ukulela áno mam to silné dosť, a iné bolesti ako mam obvykle pri menzese.asi nebudem volať a pôjdem tam normálne ze co...

tanalyn
3. feb 2019

Ak krvácaš normálne tak by som tiež radšej šla to môžu byť hormóny alebo aj iné veci, treba to riešiť

22patricia22
4. feb 2019

hmm len aby to teda bol menzes. ak je krvacanie silne, tak by som asi utekala k lekarovi, bo to isto nie je normalny stav,m aby si mala behom tak kratkej doby 2X plnohodnotny menzes. mozes byt z toho aj anemicka a to nie je len tak

andrejkap123
4. feb 2019

@22patricia22 ja som to mala asi ROK! Po dobrati antikoncepcie. Riesenie bolo podla doktora zase do seba davat hormony na com sme sa zhodli ze to asi nie. Preslo to same a aj sa to same upravilo.... ale sla by som urcite k doktorovi...