Dievčatá máte osobnú skúsenosť,stalo sa niektorej z vás že vám skončila menštruácia(6-7dní), teda to tak vyzeralo a po 3 dňoch úplného kľudu sa začala nanovo, akoby odznova?
@laskonka80 ja podobne, minuly mesiac 36 dnovy cyklus a hned za nim 20 😑🙈 som zvedava, ako to bude pokracovat
@tyrkysova_kobyla Cim to moze byt,mne doktor povedal ze hormony.Ja som mala minulyv22 a teraz toto
@adusik12457 To mas dost velku pauzu ale mne skoncil ako keby a o 4 dni zacal(pokracoval?)
@laskonka80 na konci mesiaca pokračoval ďalej teraz mám niekdy 1ho dostať tak som zvedáva
@laskonka80 jo, zmena hormonov, stres, vela fyzickej aktivity... U mna je to zrejme z toho cvicenia
@adusik12457
@tyrkysova_kobyla baby tak dajte vediet😉
@laskonka80 Jasné dam užuívala som clostybegyt na 5 deň ms ale na tretí deñ užívania som musela utekať gynekolóvi lebo som mala strastne bolesti a kŕče povedal mi źe mám cystu na vaječníku malú 15mm že to teraz necháme tak že ak znova dostanem ms znova mám uživat clostibegyt že ak ztoho znova budu bolesti mám hneď prísť. Ja uź ani neverím že niekdy budem tehotná .... Už som ztoho zúfaka že sa nedarí
@adusik12457 neboj urcite sa podari
@laskonka80 snád áno dúfam
@laskonka80 môže to byť z čohokoľvek, užívanie antb, zápal, choroba, stres, čokoľvek ak sa bojíš choď k doktorovi.
@ladygina stalo sa ti to uz?
@laskonka80 stalo, preto som to napísala, ale nie sme lekárky, ja som tiež bola u lekára s tým...
Tak toto som mala aj ja. Utekala k doktorovi lebo gugel všade diagnostikuje rakovinu a bum cysta ako hrom. Že to neodíde že je moc veľká treba operáciu. Nech dojdem ešte raz. Tak som došla a bola fuč. Odvtedy sa nám aj darilo s babom čo dovtedy pól roka nie a nie ;)
@ladygina ahoj ja som bola povedal ze je to hormonalna nerovnovaha,tebe co zistili a co ti pomohli?Ja nechcem antikoncepciu zle na nu reagujen,tak hladam ci niekto nema nejaku altern.radu,ale osobnu skusenost co mu pomohlo
@nancy666 a same sa ti to stoplo alebo si nieco uzivala?Kolko po skonceni ti prisla ta druha?
@laskonka80 mala som to aj ja. Jeden mesiac 2 x s par dnovou prestavkou, potom 2 mesiace normalne a opat v 1 mesiaci 2x menzes. Bola som aj na prehliadke a vsetko ok. Lekar povedal ze asi stres a vycerpanie. Ze zatial to netreba riesit, ale keby sa to opat opakovalo tak mam prist.
@laskonka80 no inak, co sa tyka toho, ako som to riesila ja, tak poviem ti, ze nijak, viem, ake som mala obdobie a ze to je dosledok toho, tak ak to bude pokracovat aj dalej, zacnem to viac skumat 🙂
Tym, ze na to budes mysliet a stresovat sa, si to nezlepsis 🙂
@laskonka80 ahoj, no mne sa to stavalo bezne posledny rok, skusali na mne vsetko, bola som na cisteni, zistila sa hormonalna nerovnovaha, teraz beriem na upravu antiko, a teraz nemam kramy vobec 😱
@laskonka80 inak aj ja som predtym zle reagovala na antikoncepciu, posledny rok som skusala norethisteron, duphaston, dokonca mi dali aj teliesko vnutromaternicove s tym, ze to upravi cyklus, no neupravilo, muselo ist po pol roku von. Teraz beriem druhy mesiac antiko Leverette a v sedem dnovej prestavke som vobec menzes nedostala. Tak zas k doktorovi musim 🙄
@laskonka80 akú druhu myslíš? No brala som ten inofolic a pila alchemilkovy caj. A silno myslela na ro aby cysta odišla 🙂
@laskonka80 ano. Ze stres, vek, hormóny šok... Dr povedal ze to je ok ak to je raz za cas
@laskonka80 Ahoj ja som to tak mala mne začala 5 ho minulý mesiac a 28 ho som dostala znova a to som mala niekesy dostať až okolo 4 ho...