Ahojte baby. Som po pôrode 10 mesiacov. Odkedy som dostala kramy tak som ich mávala zase opäť presne pravidelne. Mavam ich 4-max.5 dni. No tento krát ich mám 10ty deň. Máte s tým skúsenosti ? Mám to riešiť alebo kašlať na to 🙂 ďakujem
Ahojte kočki moze mi niekto poradit preco mi každi mesiac meska menstruacia minule meskala 20 dni a teras 13 dni za odpoved dakujem
@karolin99 pri slabom krvacani si tampon nedavaj, nie je to vhodne, velmi ta vysusi. take dlhe krvacanie moze byt znakom nizkej hormonalnej hladiny v druhej polovici minuleho cyklu,cize mozny nizky progesteron - trebars anovulacny cyklus.
@janetinka27 Takze podľa vás to mám riešiť alebo počkať ešte
@karolin99 neviem, ja mam dlhorocne otrasne problemy s cyklom, takze aj takyto cyklus sa "da prezit", osobne by som pockala na dalsi cyklus, ci sa to bude opakovat. teraz uzivam hormony kazdy mesiac, cely cyklus mam sledovany, takze akykolvek vykyv by ma prekvapil, takze by som to referovala doktorke - ale my sme vlastne v kontakte cely mesiac kvoli spravnemu casovaniu liekov. ale kebyze mam normalny cyklus a raz sa mi stane, ze mam dlhsie krvacanie, tak by som asi nesla hned k dr, lebo tak zasa ja uz mam 38 rokov a anovulacnych cyklov bude asi len pribudat. ale zasa sa mozem mylit a moze ist o nieco ine, takze aj tak je to vzdy na tebe vlastne 🙂
No mám ich stále. 11ty deň no pockam teda ako to či to bude ešte pokračovať. Ak bude 15. Deň tak zavolám a uvidím. Ak to skončí tak riešiť nebudem. Uvidím nabudúce.
Dobrý chcem sa spýtať čo môže znamenať keď som mala len jeden deň menštruáciu ? Dr mi dal termín aj na budúci týždeň ale chcela by som vedieť čo to môže znamenať pred desiatimi mesiaci som mala cisársky rez .
@karolin99 k lekarovi a da Ti Norethisteron na zastavenie