Ahojte tečie z vás až tak hrozne že máte tvár aj dekolt mokré?
@chiccco v zime najhoršie 🙈
@lucia851 Prepáč, ale podľa množstva tém, ktoré si založila, nič iné neriešiš. Začni normálne žiť, pôsbíš ako hypochonder. Nemáš počas dňa nič iné na starosti? Práca, dománosť, deti, partner?
Baby kolko mate rokov?
@zuzanockamt ty čo sa staráš?ja si porobim čo treba to je moja vec koľko tém založím
@eeffka ja 44 a v PMP som druhý rok
Ja mam 47zatial nic, ako ste to zbadali, pri akom priznaku mam zbystrit?
@lucia851 V poriadku 🤷 Zakladaj ďalej. Mne to príde už trošku divné, že bežnú súčasť života riešiť celé dni na MK 🤷
@lucia851 sorry ale
@zuzanockamt ma pravdu, každý deň 10 otázok extra za sebou. Keby sa opýtaš všetko v jednej téme nič nepoviem ale teba každú pol h niečo napadne. Sú aj témy kt si položila aj minulý týždeň ta istá otázka, nvm aké odpovede očakávaš?
@eeffka mne začala háprovať ms, síce nikdy som nemala super presne ale začalo chodiť každé 2 m, ptm meskala 3 aj 4 m, teraz mi to prišlo po 77 d. Ďalej návaly, únava, vypadávanie vlasov, spánok sa mi skrátil z 8 na 6, niekedy ani spať neviem a tak som si urobila test a vyšiel pozitívny. Ah zabudla som aj som pribrala a teraz po čase ďalšie príznaky ako opuchnuté nohy, zábudlivosť, nálada hore dole a ďalšie 🙈 ako katastrofa a cítim sa už ako stará babka 🤣
@stellarstar no dakujem pekne 🤣🤣🤣 uz teraz sa bojim, aky test si si robila?
@eeffka normálne na menopauzu, kúpiš v lekárni. Vyzerá ako TT test sú tam 2 ks
@stellarstar úplne ako cez kopirak, všetko do bodky mám
@lucia851 Ešte nemám potvrdenú,ale už moc tomu nechýba si myslím.Keby len tvár a dekolt,ale vyjdem z bytu ako zo sprchy mokrá ako myš na komplet.