Medirex - hematológia a štítna žľaza po potratoch

7tinka7
19. júl 2023

Ahojte, nakolko mam po druhom potrate
15.2.2023 biochem potrat
17.7.2023 MA -tabletka na potrat
Tak nemam narok este na vysetrenia lebo prvy potrat sa este nerata..
Chcela by som ist ako samoplatca do medirexu na vysetrenia
Treba tam vymenny listok ? Popripade co presne ste si dali vysetrit ? Štitnu ok viem ale hematologiu maju na stranke toho milion a nevyznam sa uz :( treba este nieco popripade siburobim aj viac vsetko rovno ked uz tak uz. :(

Ďakujem za pomoc.

gejb
19. júl 2023

@7tinka7 k tomu ze nemáš nárok....ja som bola na hemato po neúspešnom IVF. Moja gynekologička mi vypísala normálne vymenny lístok ze mam skúsiť ci ma vyšetria aj keď mam za sebou "len" 1 potrat. A vyšetrili.

7tinka7
autor
19. júl 2023

@gejb toto je uplne sebecke chciet po zene pokial naozaj ma problem aby dokazovala svoj "problem" dalsim potratom
Za mna je to druha trauma za pol roka tretiu by som nedala. 😡😡

lucka_ke
19. júl 2023

podľa mňa zbytočne si dáš robiť vyšetrenia keď ti ich nemá kto zhodnotiť, skús CAR tam by ti mohli pomôcť s vyšetreniami aj s ďalším tehotenstvom

ninka99865
19. júl 2023

My sme s dávali robiť všetky vysetrnia lebo sa nám nedarilo.. a boli sme všade a nikde s tým problém nebol. Výmenné lístky dá obvodný lekár alebo Gynekolog. Na hematologii treba pýtať aj vysetrnie syndrómu lepivych doštičiek, nerobia ich všade a automaticky. Držím prsty

petamich
19. júl 2023

neexistuje cosi ako narok, to ze lekari (niektori) sa riadia 3x a dost je sice pekne ale nema to tak byt 🤷‍♀️ proste by som lekarovi povedala, ze si prosim vymenny listok

mna moj napr. poslal skor, kedze druhe skoncilo ako prve, presne v tom istom tyzdni, tak povedal, ze to nahoda nebude

lucka010522
19. júl 2023

Mna gynekológ poslal na hemato už po 1. MA čiže tiež si myslím, že to je o gynekológovi.

7tinka7
autor
19. júl 2023

@lucka_ke mne staci ze mi vyskoci aj keby nieco zle aby som vedela ze sa nemam dalej snazit a pokusat. Nakolko mi bolo povedane ze po 1 menzese sa mozeme znovu snazit. Rada by som vedela aspon ci tam daco vyskoci nech viem ze treba liecbu. Pokial bude vsetko ok minimalne budem vediet ze to bola nahoda :(