Ahojte, nakolko mam po druhom potrate
15.2.2023 biochem potrat
17.7.2023 MA -tabletka na potrat
Tak nemam narok este na vysetrenia lebo prvy potrat sa este nerata..
Chcela by som ist ako samoplatca do medirexu na vysetrenia
Treba tam vymenny listok ? Popripade co presne ste si dali vysetrit ? Štitnu ok viem ale hematologiu maju na stranke toho milion a nevyznam sa uz :( treba este nieco popripade siburobim aj viac vsetko rovno ked uz tak uz. :(
Ďakujem za pomoc.
podľa mňa zbytočne si dáš robiť vyšetrenia keď ti ich nemá kto zhodnotiť, skús CAR tam by ti mohli pomôcť s vyšetreniami aj s ďalším tehotenstvom
My sme s dávali robiť všetky vysetrnia lebo sa nám nedarilo.. a boli sme všade a nikde s tým problém nebol. Výmenné lístky dá obvodný lekár alebo Gynekolog. Na hematologii treba pýtať aj vysetrnie syndrómu lepivych doštičiek, nerobia ich všade a automaticky. Držím prsty
neexistuje cosi ako narok, to ze lekari (niektori) sa riadia 3x a dost je sice pekne ale nema to tak byt 🤷♀️ proste by som lekarovi povedala, ze si prosim vymenny listok
mna moj napr. poslal skor, kedze druhe skoncilo ako prve, presne v tom istom tyzdni, tak povedal, ze to nahoda nebude
Mna gynekológ poslal na hemato už po 1. MA čiže tiež si myslím, že to je o gynekológovi.
@lucka_ke mne staci ze mi vyskoci aj keby nieco zle aby som vedela ze sa nemam dalej snazit a pokusat. Nakolko mi bolo povedane ze po 1 menzese sa mozeme znovu snazit. Rada by som vedela aspon ci tam daco vyskoci nech viem ze treba liecbu. Pokial bude vsetko ok minimalne budem vediet ze to bola nahoda :(
@7tinka7 k tomu ze nemáš nárok....ja som bola na hemato po neúspešnom IVF. Moja gynekologička mi vypísala normálne vymenny lístok ze mam skúsiť ci ma vyšetria aj keď mam za sebou "len" 1 potrat. A vyšetrili.