Mávate pred menzesom alebo cez hrozne migrény?
Máš lieky od neurológa?
Ja som myslela že to je normálne bežne sa to udava aj v pms.Ja to tak mávam niekolko dni pred ms pravidelne
@lucia851 Ja som za mlada mavala hrozne krce v bruchu pocas MS... potom ked som mala asi 35, take krce prestali a o par rokov prisli bolesti hlavy... Vzdy 2 dni pred MS.
Raz sa mi podarilo tu bolest zahnat sladkymi piskotami s lekvarom, ktore som zjedla hned rano na lacny zaludok, tak myslim ze tie bolesti mozu byt aj koli nizkej hladine cukru v krvi.
aj ja som niekedy mavala, niekedy zasa nenormalne krce v bruchu, ze ma az vystieralo v posteli.. odkedy beriem HAK, tak ani neviem, ze mam mat ms.. len jemne pobolievanie brucha pol dna pred, ale to je v porovnani s tym, co byvalo pred tym blazeny stav :D
Tiez mam migrenu niekedy pred, niekedy pocas a niiekedy po menstuacii. Uz asi aj 10 rokov. Ako tak mi pomaha panadol ultra rapid. Obcas mam len taku lahsiu, ale niekedy som aj 2 dni mimo, zvraciam.
ja mam to iste uz pol roka brrrrrrr a teraz to zacalo este aj ked mam ovulaciu...ja mam sice tabletky od neurologa,ale niekedy ani tie nezaberaju...idem vyskusat CBD Olej,velmi si ho chvalia na migreny,,tak uvidim...
@alenamihal pomoh CBS na migreny