Ahojte. Chcem sa vás spýtať, či mávate bolestivú ovuláciu, počas ktorej aj krvácate? Mne to nepríde normálne, ale za posledný rok- dva sa mi to stáva dosť často. Tú bolesť jeden deň nejako pretrpím, aj keď ledva chodím vtedy, ale to krvácanie ma znepokojuje. Už som s tým v minulosti bola u gynekologičky, povedala, že je to v poriadku. Dnes sa mi to stalo opäť, ovulujem, krvácam a som z toho nešťastná ☹ Mávate to niektorá?
@akinom0077 aj ste to riešili s lekárom? Nasadil vám nejakú liecbu/lieky? Ja mám tiež MS 16 rokov a toto som nepoznala. Ani som nevedela, že ovulujem. A nerodila som, takže zmena kvôli pôrodu to nebude.
@matus7030 samozrejme ze som
isla ku gyn na vysterenia. Vsetko je v poriadku, menstrucia sa veaj vekom meni a to ze som so 36 r nemala taketo problemy resp uvulaciu neznamena ze ju nemozem mat teraz… prvy x ked sa mi to stalo velmi som sa zlakla… a vseobecne je to dost obmadzujuce ale co uz hlavne ze vsetky vysetrenia boli ok a je to ozaj len ovulka
@matus7030 No 36 rokov som nemala taketo problemy a od septembra 2020 mam ovulaciu ako popisujete bolestivu so silnym krvacanim