Máte zaviazané vajcovody?

lejla30
27. nov 2021

Dobrý deň, Prosím vás môže žena otehotnieť keď ma podviazane vajcovody?Už 3 roky,a mala sex keď mala ovuláčne obdobie? Ďakujem za vaše vyjadrenia.Pekny deň

martina1201
27. nov 2021

@lejla30 ak sa podviazanie vajcovodov podarí jediná možnosť ako otehotnieť je buď umelým oplodnenim alebo operáciou na vrátenie podviazanie. Ale tu si nie som istá či je to možné ešte stále a pravdepodobnosť že sa to podarí zoperovat a žena bude môcť znovu otehotnieť je nízka. Aspoň kamoške sa po operácii nepodarilo už otehotnieť.

hipuska
27. nov 2021

@lejla30 nemala by otehotnieť. Ale, môže sa stať jedine, ak by operácia bola sfusovana. Aj ja som nad tým začala uvažovať

lejla30
autor
27. nov 2021

@martina1201 Ďakujem za informácie,ja mám zviazané už 3roky.Pri pôrode cisárskym rezom,mi to spravili.Ale napadlo,ma,že ak počas ovulácie máte styk,či otehotnieťe.Ja už nechcem ostať tehotná,tak som sa opýtala 😃

martina1201
27. nov 2021

@lejla30 ako môžeš otehotnieť keď máš znepriechodnene vajcovody? Podviazanie je spôsob sterilizácie. Robí sa aby sa predchádzalo tehotenstvu......

lejla30
autor
27. nov 2021

Môžem sa hádam opýtať nie?Sú vraj prípady,kedy ženy otehotneli.

eternity24
27. nov 2021

@lejla30 Ano, ak bol zakrok zle prevedeny, je to možné.

lejla30
autor
27. nov 2021

@eternity24 zatiaľ hádam áno,😃 Ďakujem za info

matkahelka
27. nov 2021

@martina1201 spatna operacia mozna nie je, mas zle informacie.
@lejla30 nie, otehotnenie mozne nie je, vajcovody su nepriechodne. a neviem, kde si sa dopocula o tom, ze sa to moze stat, lebo to je asi take pravdepodobne, ako ze na teba spadne meteorit

poopsie
27. nov 2021

Aj ja som počula o jednej čo tak otehotnela.. Takže si nerob z toho hlavu, že tamta z teba robí nejakého mimoňa... Ja ich nemám vôbec 🤣najlepšia antikoncepcia 👍

sili82
27. nov 2021

@matkahelka operácia sa dá pokaziť. Nedávno tu písala jedna baba, či sa môže súdiť s nemocnicou, ked otehotnela po sterilizácii. Tiež mala tuším podviazanie vajcovodov.

matkahelka
27. nov 2021

@sili82 ano da, ja som pisala o pravdepodobnosti. a staci pogooglit statistiky. preto som to prirovnala k padu meteoritu.

poopsie
27. nov 2021

@matkahelka ja som teda nepočula o nikom na koho by padol meteorit...
Tu ste niektorá počuli?
.. Asi si pozri štatistiky lepšie

martina1201
27. nov 2021

@matkahelka ja som písala že neviem či je to ešte možné. Kedysi sa robilo tak že sa dalo operáciou spojiť vajvovod a bolo to už len na tele či sa podarí alebo nie. Moja kamarátka to podstúpila. Ako sa to robí teraz som neštudovala a preto ani netvrdila že to tak 100% je.

lejla30
autor
28. nov 2021

Ďakujem dievčatá za vaše vyjadrenia.

lejla30
autor
28. nov 2021

@poopsie Ja si nelámem hlavu,ja som tiež počula,že otehotneli,tak som sa opýtala.