Máte skúsesnosť s dlhodobo hnedým výtokom?

lukacova.lenla
24. jan 2011

ahojte🙂som tu nova potrebovala by som poradit pretoze uz mam hlavu v smutku a neviem co si mam mysliet...:(S manzelom mame 2rocneho syna a snazime sa o druhe mimino avsak neak neuspesne,poslednu MS som mala 1.1,cize v piatok by mi to malo prist znovu avsak stalo sa nieco divne...par dni po skonceni MS asi cca tyzden po som mala hnedy vytok trval jeden den a uz nic bolesti ako pri MS mam stale odvtedy co mi zacali vobec nevymyzli a trvaju este aj dnes a neviem uz som zufala ci sa to podarilo konecne alebo co sa deje a co ma znamenat ten vytok?:(predtym sa mi nikdy nestalo taketo.ak mate neaku skusenost prosim poradte dakujem 🙂Lenka

anjelicek26
24. jan 2011

Gynekologovia prestali existovat? Ked mas bolesti, je najvyssi cas za nim ist!

martaniana
24. jan 2011

choď na gyndu..nik ti lepšie neporadí..držím palce

miyya
24. jan 2011

ja ako tehu som mala špinenie a bolesti ako pri MS.tak si kup test a ak bude negativny treba k lekarovi.

stanca22
17. feb 2011

Skús si kúpiť Lactacid a používať ho pravideľne a ak máš bolesti, šup k lekárovi ... Ja na ten Lactacid nedopustím ... pred tým som mala stále v jednom kuse výtoky ale po Lactacide mi úplne že zmyzli, takže tak ! 😉

magua
20. feb 2011

Ja som mavala tiez hnedy vytok pred kramami a trval skoro tyzden a potom este 3-4 dni kramy, Gynekolog povedal, ze je problem zo zltym telieskom ... a nasadil Duphaston... takze porad sa s gynekologom, on najde pricinu a potom sa podari aj druhe mimi ... 🙂

mircalla
21. feb 2011

Su rozne spinenia ci krvacania mimo cyklu.
Viac najdes tu. Podla to bude najskor hormonalneho povodu, ale vyhladaj lekara

http://www.tvojaporadna.sk/cps/rde/xchg/28dnisk...