ahojte🙂som tu nova potrebovala by som poradit pretoze uz mam hlavu v smutku a neviem co si mam mysliet...:(S manzelom mame 2rocneho syna a snazime sa o druhe mimino avsak neak neuspesne,poslednu MS som mala 1.1,cize v piatok by mi to malo prist znovu avsak stalo sa nieco divne...par dni po skonceni MS asi cca tyzden po som mala hnedy vytok trval jeden den a uz nic bolesti ako pri MS mam stale odvtedy co mi zacali vobec nevymyzli a trvaju este aj dnes a neviem uz som zufala ci sa to podarilo konecne alebo co sa deje a co ma znamenat ten vytok?:(predtym sa mi nikdy nestalo taketo.ak mate neaku skusenost prosim poradte dakujem 🙂Lenka
choď na gyndu..nik ti lepšie neporadí..držím palce
ja ako tehu som mala špinenie a bolesti ako pri MS.tak si kup test a ak bude negativny treba k lekarovi.
Skús si kúpiť Lactacid a používať ho pravideľne a ak máš bolesti, šup k lekárovi ... Ja na ten Lactacid nedopustím ... pred tým som mala stále v jednom kuse výtoky ale po Lactacide mi úplne že zmyzli, takže tak ! 😉
Ja som mavala tiez hnedy vytok pred kramami a trval skoro tyzden a potom este 3-4 dni kramy, Gynekolog povedal, ze je problem zo zltym telieskom ... a nasadil Duphaston... takze porad sa s gynekologom, on najde pricinu a potom sa podari aj druhe mimi ... 🙂
Su rozne spinenia ci krvacania mimo cyklu.
Viac najdes tu. Podla to bude najskor hormonalneho povodu, ale vyhladaj lekara
Gynekologovia prestali existovat? Ked mas bolesti, je najvyssi cas za nim ist!