Chcela by som to podstúpiť ,máme 3 krásne deti ,milujeme ich nadovšetko ,ale myslíme si ,že nám taký počet akurát stačí. Keďže poisťovňa to nehradí zaujímalo by ma ,aká je suma za tento zákrok asi každá nemocnica má inú sumu stanovenú a kde ste boli najviac spokojné so zákrokom? Ďakujem každej mamičke vopred za radu.
platila som 200 € pri cisarskom reze, zatial ziad e problemy ale som 9 mesiacov po tretom porode
@ferdy143
ahoj,ja som podstúpila sterilizaciu asi pred jeden a pol mesiacom v Partizánskom,platí sa tu 250€,bol to rýchly zákrok,v nemocnici som bola od stredy rána do štvrtku rána,mám na bruchu len dve malinké jazvyčky,takže zatiaľ spokojnosť...a všetko funguje ako predtým,podľa mňa najlepšia ochrana keď už nechcete bábo,ja mám tiež tri deti 😉
@majaon
@nezbednicka2
@pininka ďakujem neviem tiež čo som sa neopytala keď som bola naposledy v pôrodnici ,ale mala som normálne pôrody ,tak neviem či by to šlo ,tak pôjdem na pokec ku môjmu gynekológovy a uvidím čo mi povie ,bojím sa uspania ,manžel chce ísť tiež pod nôž ,ale vidím na ňom ,že má obavy tak budem musieť sa odhodlať jaa na to.
@ferdy143 ja som platila pri cisárskom 100 eur v Košiciach. Všetko je ok, nepociťujem žiaden rozdiel