Máte skúsenosti s piercingom v bradavkách?

19. feb 2023

Teraz tu padla téma, že piercing v pupku, tak ma napadlo opýtať sa, či máte niektorá skúsenosti s piercingom v bradavkách? Čítala som, že niekomu sa to môže dosť zapaľovať a že ten samotny prepich je tiež veľmi bolestivý. Ja mám dosť nízky prah bolesti, ale už dlho po tom pokukujem, muž ma v tom samozrejme totálne podporuje a už mu tečie slina😂 ale ja sa bojím, že budem mať nejaké komplikácie alebo nieco. Neviem sa odhodlať to risknúť

riesska123
19. feb 2023

📌

maranta_leuconeura
19. feb 2023

Ked nie si 100% presvedcena, nerob to. Ked si budes ista, prijmes aj riziko bolesti a infekcii.

xsimonkax
19. feb 2023

Sesternica si dala do oboch a neprijalo sa jej to hnisali jej. Dala ich dolu, ona je dotetovana hocičo si dá ale vravela ze to bola neskutočná bolesť

autor
19. feb 2023

Ďakujem vám za reakciu, no tiez som nad tým tak premýšľala, že keď mám pochybnosti asi by som to mala nechať tak, väčšinou ma to potom na čas prejde. Ale potom zas príde obdobie, že to chcem. Keby som to takto mala s tetovaním, tak si to ani nedám ale tie piercingy mi bežia hlavou už 10 rokov.

nataly420
19. feb 2023

Skus uvidis 🙂 každé telo je iné ale kamaratka si dala a to hovorila že skoro odpadla taká bolesť 😅

brembo
19. feb 2023

bradavkz su dost citlivé. Takže sa priprav na agoniu bolesti

leona2332
19. feb 2023

Za mňa to bolo veru bolestivé ,ale fakt že iba šok a za minutku bolo všetko úplne pohodičke , taktiež je veľmi základná hygiena takže sa o ranu treba pekne starať a dezinfikovať , určite chod do toho 🙂

patina121
3. máj 2023

Ahojte.pripojim sa k teme piercingu v bradavke..Prave dnes som cerstvo po prepichu oboch bradaviek.Pre mna prepich bol dost neprijemny..Horsia bolest vsak prisla asi tak po hodinke :D stipe to,boli..ale samozrejme nic co by sa nedalo vydrzat..na tie skusenejsie mam pre zmenu otazku ja.. s cim ste sa starali pocas hojenia o ranu? v studiu mi dali nejaky speci roztok ale vsade citam ze naj je roztok z morskej soli..plus mi piercerka poradila so sperkom hybat aby nezarastol,no teraz vsade citam ze s nim prave hybat netreba..tak mi sem hodte pls svoje postrehy z hojenia.dakujem

jennifer007
23. nov 2023

Aký je zvyk? Do oboch alebo do jednej? Chcela som do 1 nej, a teraz neviem do ktorej 😁

riesska123
25. nov 2023

@jennifer007 každý podľa seba 🙂

jennifer007
14. dec 2023

Išli teda nakoniec do oboch 😁 bolesť sa dá vydržať nič hrozné. Avsak ja som napr. Pri predošlých zistila že mam alergiu na chirurgicku oceľ, takže som si dopredu zaobstarala titánové šperky.... To len taka rada ak niekto rozmýšľa..... Zatiaľ sa to hojí pekne, nemam žiadne klop klop komplikácie

aoi
14. apr 2024

@jennifer007 kde ste davali spravit prosim? 😇

jennifer007
15. apr 2024

@aoi v debrecine, mam znamu ona v michalovciach tiez spokojna

niekto282
19. máj 2024

@aoi ja som bola pred rokom a pol v tattoo ateliér Žilina, cestovala som hodinu autom ale oplatilo sa. Slečna piercingerka veľmi ochotná, všetko krásne vysvetlila, naozaj pôsobila profesionálne. Za mňa prepich žiadna bolesť, mám ale veľmi vysoký prah bolesti. Hojenie bolo trochu komplikovanejšie ale stojí to za to🙂