Dobry den bola som u dr lebo sa nam dlho nedari 👶🏼a robili mi vsetky vysetrenia zistili nejaku bakeriu ktoru mame obidvaja ,dali nam na 20dni doxyhexal aj mne aj partnerovi mate s tym nejaku skusenost?
Dôverovala by som lekárovi. Isté mal dôvod nasadiť tieto ATB, ako píše žienka vyššie, sú na ureaplazmove, chlamydiove a mykoplazmove infekcie pohlavnych orgánov. Určite to treba pred otehotnením preliečiť a zároveň môžu byť aj dôvodom prečo sa vám nedarí
Jasne sak papame to obidvaja poctivo
Ako verim panovi doktorovi ..len som chcela pocut ze ci niektora mate s tym skusenost
No uvidime co potom ci sa zadari len sa musim dat do poriadku aby bolo vsetko ok
Pan doktor povedal ze dobre ze sme to riesili teraz ze keby to mam pocas tehotenstva narobi to vela zybtocnych problemov ako malo plodovej vody skorsi porod atd..tak som rada
Ahoj nám to našli tiež s manželom a rovnako na 20 dní doxyhexal. Pomohol hneď na prvý krát. Odporúčam preprat všetky uteráky a osušky,spodné prádlo žehliť a milovanie a ani uspokojpvanie sa treba vynechať po dobu liečenia. Aby ste si to navzájom nepredavali. Nám to pomohlo.
my sme to tiež nedávno brali. mne zabrali a manžel ešte čaká výsledky. Pozor na hocaký prenos medzi sliznicami(=abstinencia) a čo sa liekov týka, tak sú ťažko znášané ale vraj ani nejaká ich náhrada nie je bohviečo. Nám z nich bolo zle, hlavne prvé dni. Treba si nájsť spôsob užívania, každému nejak inak vyhovujú. Manžel sa musel najesť presne 30 minút pred zobratím, ja skôr 45-60minút, inak sme do hodiny po zobratí vracali alebo nám bolo strašne zle. a prvú cca hodinu po zobratí sa nám stále točila hlava, cca 2-3 hodiny po zobratí je to už fajn, akoby sa nič nestalo(ak nám bolo zle, ak nie tak po tej prvej 1-1,5h to už bolo vpohode a už potom nsme vedeli, že nebude zle). A museli sme sa najesť zakého ťažšieho jedla (napr anglické raňajky) lebo ak sme si dali len nejaký šalát alebo zeleninové jedlo tak nám bolo zle vždy. Ale niekde sme čítali inú skúsenosť, že práve im vyhovovali viac ľahké jedlá, čiže treba skúsiť. Držím palce.
@bayuska
Ahojte.prosím vás stýmto preliečením oboch partnerov s Doxyhexalom je tak tak že žiadny pohlavný styk ani orálne počas liečby to mi je jasné,ale ani sám seba partner sa nemôže odbaviť ? To som sa tu nikde nedočítala a doktorky som sa to hanbila spýtať.ďakujem za odpoveď
Nikto nic asi ze?