Ahojte prosím vás aké máte skúsenosti s alchemilkovym čajom? Vraj pomáha na vyrovnať nepravidelný cyklus, zmierňuje bolesti pri menštruacii.. Mam dosť nepravidelný cyklus, menštruácia mi koľko krát mešká aj 20dni tak ci mate nejaké skúsenosti?
@beana som na tom podobne, mne alchemilka nepomohla
Mne Alchemilka riadne rozhádzala cyklus, začal mi vynechávať.
Bylinné vložky, čistý marketing, mne ani nevyhovovali. Skôr Gynex, alebo Vitex, ľanové semienka.
ja som s nou v pohode a este by som aj povedala, ze mi tak povediac pomohla od tych pred menstruacnych krcov. proste su o hodne mensie, ked ju pijem pravidelne no je mozne, ze na kazdeho posobi inak
@beana mne pomohla alchemilka a rebríček. Keď som mala vyše 20 rokov, mala som ju veľmi nepravidelnú. Vyvolávačky nepomohli, Duphaston tiež nie, endokrinologicke výsledky boli v norme. Keď mi ale vynechala menstruacia skoro na pol roka, siahla som po bylinkach. Každé ráno na lacno som si robila čaj z týchto byliniek a presne do mesiaca som ju dostala 🙂 za mna jednoznačne áno! Odvtedy som nemala take problémy.
Aj praslička a kapsička je dobrá
@beana mne pomohol tento caj pila som ho rano a vecer a behom 2 mesiacoch som mala cyklus napraveny
Myší chvostík i šalvia sú tiež babské bylinky 👍 vždy si chvostík natrhám sama a celú zimu popíjam,je výborný na cyklus👍
Mne pomohli Gynex kvapky