Máte niektorá podviazane vajcovody? Ak áno prosím skúsenosti 🙂 ako ste sa zotavili atď 🙂
@ladyiwush musíš sa opýtať svojej Dr. Ale pravdepodobne to bude robene laparoskopicky, takže len malinký rez, ktorý takmer neboli. Vo vnútri by ta nemalo nič bolieť. A potom ani nebudeš vedieť, že ti vajcovody podviazali, nič nebude iné, budeš mat normálne menzes, len už nebudeš plodná.
Dobrý deň, Prosím vás môže žena otehotnieť keď ma podviazane vajcovody?Už 3 roky,a mala sex keď mala ovuláčne obdobie? Ďakujem za vaše vyjadrenia.Pekny deň
@lejla30 nie, prirodzene nie .. len prostrednictvom IVF.... Vajicko nemoze prejst podviazanym vajcovodom do maternice, nedojde k stretu so spermiami a k oplodneniu .. pri IVF sa zene odoberu vajicka priamo z vajecnikov, oplodnia sa spermiami mimo tela zeny a oplodnene vajicka(embrya) sa vlozia do maternice...
Dúfam, že nebudem.
@ladyiwush ahoj, ja som si dala podviazať pred dvoma mesiacmi, keď že som mala už tretí cisársky. Necítila som nič, jazva po cisárskom bolela viac. A teraz ani neviem že ten zákrok bol. Neviem ako to cítia iné ženy ale ani neviem že je niečo iné.