Aké máte skúsenosti a hlavne aké vedľajšie účinky ste mali po použití?Ďakujem
Ja super.Ziadne vedľajšie účinky
Ahoj moja kolegyna si dala tu tabletku hned po styku a myslela si ze ma pokoj no o dva tyzdne sa jej tocila hlava a meskali jej kramy a otehotnela aj tak..tie tabletky nie su 100% ☹ teraz je v 2mesiaci a nema dobru skusenost s tou tabletkou..ale babo si nechala 🙂
Mne sa po 5 dnoch od uzitia tabletky spustil menzes 🙂 inak ziadne ine vedlajsie ucinky
@fialka1318 možno bola tehotná pred tabletkou ani nevedela
@rainbow82 hovorila ze dieta nechceli lebo mala uz dve deti -5rocnu a dvojrocnu malu..tak ja neviem ale dosla do prace a nebolo jej dobre a povedala ze mala pohlavny styk nechraneny a ze pouzila hned tabletku po a ze pojde na pohotovost a ked doniesla papiere tam jej potvrdil ze ma hcg 🙂 lekar jej sam povedal ze tabletky po nie su 100 % ako ziadna ochrana lebo ze spermia dokaze prezit az tri dni v maternici takze je mozne aby sa niektora aj uchytila a doslo k oplodneniu 🙂 tak uz ci ju naozaj prehltla alebo nie neviem ale verim jej ze je to mozne ;) hlavne ze bude male po tom svinstve zdrave 🙂
Zdravím. V septembri som užila tabletku escapelle. Krvacanie sa dostavilo napokon to bolo len špinenie až kým sa nedostavila menštruácia. V októbri som dostala. Menštruáciu no teraz v novembri ešte nič. Mešká už týždeň. Tehotenské testy (spravila som už 5) vychádzaju neg. Je to príčina rozhádzaného cyklu z tablety alebo to môžee byť iný problém
@zeteny mala by si zacat po uziti krvacat, ale nie to povinne, mne sa to napriklad nestalo, uzit max dva x za rok, co najskor po nechranenom styku, ake skusenosti by sme mali mat? kupis, zjes a hotovo