Máte niektorá skúsenosti s tabletkou Escapelle,tabletka po ?

zeteny
11. júl 2019

Aké máte skúsenosti a hlavne aké vedľajšie účinky ste mali po použití?Ďakujem

vandicka7
11. júl 2019

@zeteny mala by si zacat po uziti krvacat, ale nie to povinne, mne sa to napriklad nestalo, uzit max dva x za rok, co najskor po nechranenom styku, ake skusenosti by sme mali mat? kupis, zjes a hotovo

zeteny
autor
11. júl 2019

@vandicka7 Ďakujem za odpoveď !

vandicka7
11. júl 2019

@zeteny nemas vobec zac a uz si si dala ci si este len ides dat ci ako?

rainbow82
11. júl 2019

Ja super.Ziadne vedľajšie účinky

zeteny
autor
11. júl 2019

@vandicka7 Už som dala,radšej...

diaalex
11. júl 2019

@zeteny vôbec nič, ani len ms sa nespustila 🙂

ercsika
11. júl 2019

@zeteny ahoj , ja som tiez raz musela dat tu tabletku. Menzes sa mi nepustila, no po tabletke ked mi mal dojst menzes mala som migrenu. Nastastie ine vedlajsie ucinky som nemala

zeteny
autor
11. júl 2019

@ercsika A kedy si mala menzes potom?

fialka1318
11. júl 2019

Ahoj moja kolegyna si dala tu tabletku hned po styku a myslela si ze ma pokoj no o dva tyzdne sa jej tocila hlava a meskali jej kramy a otehotnela aj tak..tie tabletky nie su 100% ☹ teraz je v 2mesiaci a nema dobru skusenost s tou tabletkou..ale babo si nechala 🙂

ercsika
11. júl 2019

@zeteny dosiel asi o 3-4 dni skor ako by malo

simonahugo
11. júl 2019

Mne sa po 5 dnoch od uzitia tabletky spustil menzes 🙂 inak ziadne ine vedlajsie ucinky

rainbow82
11. júl 2019

@fialka1318 možno bola tehotná pred tabletkou ani nevedela

fialka1318
11. júl 2019

@rainbow82 hovorila ze dieta nechceli lebo mala uz dve deti -5rocnu a dvojrocnu malu..tak ja neviem ale dosla do prace a nebolo jej dobre a povedala ze mala pohlavny styk nechraneny a ze pouzila hned tabletku po a ze pojde na pohotovost a ked doniesla papiere tam jej potvrdil ze ma hcg 🙂 lekar jej sam povedal ze tabletky po nie su 100 % ako ziadna ochrana lebo ze spermia dokaze prezit az tri dni v maternici takze je mozne aby sa niektora aj uchytila a doslo k oplodneniu 🙂 tak uz ci ju naozaj prehltla alebo nie neviem ale verim jej ze je to mozne ;) hlavne ze bude male po tom svinstve zdrave 🙂

zeteny
autor
25. júl 2019

@zeteny Ahojte baby,menštruacia mi prišla presne,vedľajšie účinky som mala ,hlavne bolesti hlavy a bolo mi na zvracanie 4 dni ale potom to prestalo.Ale nikdy viac...

patricia113
28. nov 2019

Zdravím. V septembri som užila tabletku escapelle. Krvacanie sa dostavilo napokon to bolo len špinenie až kým sa nedostavila menštruácia. V októbri som dostala. Menštruáciu no teraz v novembri ešte nič. Mešká už týždeň. Tehotenské testy (spravila som už 5) vychádzaju neg. Je to príčina rozhádzaného cyklu z tablety alebo to môžee byť iný problém