Ahoj,mam nepravidelnu menštruaciu,teda presnejsie,,bez Duphastonu neovulujem.Chceme mat babatko,ale už mam odskušany Duphaston,,,,(moj lekar mi ho dal na skušku),,,menzes mi chodil pol roka pravidelne,,,,hned ako som ho vysadila,,,ihned mi začala haprovat menštruacia,Moj lekar,mi chcel nasadit antikoncepsiu,,,ževraj bude lepšia.Lenže ja som odmietla,lebo z nej priberam,,,,,a to je zasa ryziko (obezita,vysoky krvny tlak).Tymto vas chcem poprosit,či sa medzi vami ,najdu maminky,ktore uživali Duphaston,a ,,už su mamičkami,,,a zostali vam tabletky,aby mi napisali.Bližsie vysvetlim.Dakujem všetkym za pochopenie! 🙂
v kazdom pripade antikoncepcia k ovulacii nepomoze 🙄 najjednoduchsia a najcastejsia liecba je duphaston a popripade sa prida este v prvej polke clostylbegyt, vtedy by uz lekar mal sledovat ci nastava ovulacia.
inak mala som sice pravidelnu menstruaciu s duphastonov ale ovulacia nikde. moze to byt aj tvoj pripad. ale nechapem preco ti lekar nezoberie krv na hormonalny profil, myslim ze sa to robi 2x za cyklus. zvysne balenia nemam uz je to strasne davno ale ked sa ti nepaci postup lekara a neda sa s nim diskutovat tak ho zmen. ak skusate vyse roka vypytaj si odporucenie(neviem ci treba) do nejakeho reprodukcneho centra
@tahia24 a tvoj lekar vie, ze chcete mat dieta? Pretoze na to moze zvolit uplne iny postup liecby ovulacie... Vie tvoj lekar o vysokom krvnom tlaku a rychlom priberani? Som presvedcena, ze moznosti je viac. Ja by som na tvojom mieste takto neriskovala, aby som si zhanala kde kade lieky, ktore podla tvojho nazoru su tie spravne na pocatie dietata..