Zdravím všetky mamičky a ženy ktoré majú synčeka s takouto diagnózou, volám sa Samuel a mám 23 rokov mám neoperovanú hypo rad poskytnem informácie, čo to obnáša ak nedáte synček n operáciu aké sú z toho ďalšie problémy v prípade záujmu kľudne píšte pýtajte sa.
@veronikaszabova môžem dať foto aby budúce mamičky vedeli že určite operovať
@samuel96 si sa zblaznil, nie?? 😁😳
@veronikaszabova samozrejme úplne seriózne za účelom pomôcť ...nerobí to problém
@samuel96 🙈🤷♀️
@veronikaszabova tak kde sa to môžem pridať ?
@samuel96 akoze nehnevaj sa, ale neviem, ci je OK posielat niekomu fotku svojho penisu.
Neoperovani nemozu mat deti, vsak?
@elinosar preco by nemohli mat?? 😳🙈
@veronikaszabova no ak niekomu trubica usti pri semennikoch tak si nedokazem predstavit to oplodnenie. Ale to je uz najvyssi stupen choroby
@elinosar jasne, ak sa jedna o tento typ hypospadie, tak je mozne umele oplodnenie. Hypospadici maju vsetko funkcne, len im mocova rura usti inde.
Pochybujem vsak, ze v dnesnej dobe sa najde dieta, ktoreho mama neda operovat takyto stupen. Nas krpec ma prvy stupen, operovat nedavame.
@veronikaszabova pred 23 rokmi sa to ank neriešilo ja mám od narodenia a nemám ani záznam v karte o tom nič ...zistil som to vlastne až v 12-13 rokov keď sme sk ako chalani porovnávali veľkosť a bolo niečo iné ...do toho internet a bolo to objavené
Mame tu skupinu, kde sme take mamicky, kt. chalani maju hypospadiu. Vacsinou su uz vsetci zoperovani, tak neviem, cim by si chcel prispiet, ked si nezoperovany 🙈🤷♀️